Başkan Bıyık’ 14 Mart TIP Bayramı ziyaretlerine devam ediyor

Darıca 15.03.2021 - 14:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2139+ kez okundu.
 

Başkan Bıyık’ 14 Mart TIP Bayramı ziyaretlerine devam ediyor

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Darıca’daki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Darıca Hospitalpark Hastanesi ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.   Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş’i ziyaret eden Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık, daha sonra Hospitalpark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten’i ziyaret ederek 14 Mart Tıp bayramlarını kutladı.     SAĞLIKÇILARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ     Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık, daha sonra Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan’ı da ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik etti.     Başkan Muzaffer Bıyık, özellikle pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının değerlerinin bir kez daha anlaşıldığını ve ülke olarak kendilerine çok şey borçlu olduklarını söyledi. Sağlıkçıların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak kahramanlık örneği gösteren sizlere çok teşekkür ediyorum.   Hakkınızı hiçbir zaman ödeyemeyiz. Darıca Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.
Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Darıca’daki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Darıca Hospitalpark Hastanesi ve Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

 

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş’i ziyaret eden Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık, daha sonra Hospitalpark Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten’i ziyaret ederek 14 Mart Tıp bayramlarını kutladı.

 

 

SAĞLIKÇILARA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

 

 

Kaymakam Kara ve Başkan Muzaffer Bıyık, daha sonra Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan’ı da ziyaret ederek sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik etti.

 

 

Başkan Muzaffer Bıyık, özellikle pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının değerlerinin bir kez daha anlaşıldığını ve ülke olarak kendilerine çok şey borçlu olduklarını söyledi. Sağlıkçıların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Bizlerin ve sevdiklerimizin sağlığı için gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak kahramanlık örneği gösteren sizlere çok teşekkür ediyorum.

 

Hakkınızı hiçbir zaman ödeyemeyiz. Darıca Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.