Başkan Acay:Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz

Darıca 09.04.2021 - 22:34, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1913+ kez okundu.
 

Başkan Acay:Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yayınladığı mesajda Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yılını ve Polis Haftası’nı kutladı
Başkan Acay mesajında, ”Emniyet Teşkilatımız ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak, halkımızın can, mal ve namusunu korumak için 24 saat görevinin başında, özveriyle hizmet etmektedir.   Polisimiz, kişi hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeninin ve halkımızın güvenliğinin sağlanması konusunda takdir edici bir çaba içerisindedir.   Zaman zaman zor şartlar altında kendi can güvenliklerini tehlikeye atarak yılmadan mücadelelerini sürdüren ve ülkemizdeki huzur ortamının sağlanmasında rol oynayan Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Pandemi sürecinde de Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlarımızın hizmetinde olan emniyet güçlerimize minnettarız. Başta ilçemizde görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm polis teşkilatı üyelerimizi tebrik eder, bu güne kadar görev başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim ”dedi.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay yayınladığı mesajda Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. yılını ve Polis Haftası’nı kutladı

Başkan Acay mesajında, ”Emniyet Teşkilatımız ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak, halkımızın can, mal ve namusunu korumak için 24 saat görevinin başında, özveriyle hizmet etmektedir.

 

Polisimiz, kişi hak ve özgürlüklerinin korunması, kamu düzeninin ve halkımızın güvenliğinin sağlanması konusunda takdir edici bir çaba içerisindedir.

 

Zaman zaman zor şartlar altında kendi can güvenliklerini tehlikeye atarak yılmadan mücadelelerini sürdüren ve ülkemizdeki huzur ortamının sağlanmasında rol oynayan Polis Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Pandemi sürecinde de Türkiye’nin dört bir yanında vatandaşlarımızın hizmetinde olan emniyet güçlerimize minnettarız. Başta ilçemizde görev yapan emniyet mensubu arkadaşlarımız olmak üzere tüm polis teşkilatı üyelerimizi tebrik eder, bu güne kadar görev başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar dilerim ”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.