Başkan Acay’dan 23 Nisan Mesajı

Gündem 22.04.2021 - 15:18, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2658+ kez okundu.
 

Başkan Acay’dan 23 Nisan Mesajı

“Çocuklarımız geleceğimizin güvencesidir”
“Çocuklarımız geleceğimizin güvencesidir” AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. 23 Nisan 1920 tarihinin Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu simgeleyen, tarihimizin önemli bir dönemeci olduğunu vurgulayan Başkan Acay,”Türkiye Cumhuriyeti'nin temeline ulusal egemenlik ve tam bağımsızlık ilkelerini yerleştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Yeni Türkiye Cumhuriyeti'nin yapısının ruhu milli egemenliktir. Milletin kayıtsız şartsız egemenliğidir" diyerek, ulusal egemenliğin devlet ve toplum hayatındaki önemini çarpıcı bir şekilde ifade etmiştir ”dedi. “SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM” “Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak armağan ettiği çocuklarımız, umudumuz ve geleceğimizin güvencesidir ”diyen Başkan Acay,”Çocuklarımıza ve gençlerimize vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir. Bu vesileyle,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum ”ifadelerine yer verdi.
“Çocuklarımız geleceğimizin güvencesidir”

“Çocuklarımız geleceğimizin güvencesidir”

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

23 Nisan 1920 tarihinin Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunu simgeleyen, tarihimizin önemli bir dönemeci olduğunu vurgulayan Başkan Acay,”Türkiye Cumhuriyeti'nin temeline ulusal egemenlik ve tam bağımsızlık ilkelerini yerleştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, "Yeni Türkiye Cumhuriyeti'nin yapısının ruhu milli egemenliktir. Milletin kayıtsız şartsız egemenliğidir" diyerek, ulusal egemenliğin devlet ve toplum hayatındaki önemini çarpıcı bir şekilde ifade etmiştir ”dedi.

“SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM”

“Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak armağan ettiği çocuklarımız, umudumuz ve geleceğimizin güvencesidir ”diyen Başkan Acay,”Çocuklarımıza ve gençlerimize vatandaşı olmaktan gurur duyacakları bir Türkiye bırakmak en büyük hedefimizdir. Bu vesileyle,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum ”ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.