Balkan Türklerinden Çiftçi’ye ziyaret

Çayırova 27.05.2021 - 15:56, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2838+ kez okundu.
 

Balkan Türklerinden Çiftçi’ye ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çayırova Şube Başkanı Hüsnü Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Başkan Çiftçi’ye bilgiler veren Dernek Başkanı Hüsnü Öztürk,  hemşehrilerinin yoğun olarak yaşadığı Cumhuriyet Mahallesinde bulunan trafo duvarına, Balkan Türklerinin direnişinin sembol isimlerinden Milli sporcumuz Naim Süleymanoğlu, Dr. Sadık Ahmet ve Türkan Bebek’in resimlerinin yapılmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Çiftçi’ye, bölge halkı adına teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın güzelliğine güzellik katan çalışmayla hem görüntü kirliliğinin önüne geçtiklerini hem de simgesel isimleri ve ülkemizin gelecek hedeflerini duvarlara çizdiklerini ifade etti. Soydaşlarımızın direnişinin sembol isimlerinden Efsane Haltercimiz Naim Süleymanoğlu, Dr. Sadık Ahmet ve Türkan Bebeği de resmederek ölümsüzleştirdiklerini  ve geçmişi geleceğe taşıdıklarını sözlerine ekledi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Çayırova Şube Başkanı Hüsnü Öztürk ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Başkan Çiftçi’ye bilgiler veren Dernek Başkanı Hüsnü Öztürk,  hemşehrilerinin yoğun olarak yaşadığı Cumhuriyet Mahallesinde bulunan trafo duvarına, Balkan Türklerinin direnişinin sembol isimlerinden Milli sporcumuz Naim Süleymanoğlu, Dr. Sadık Ahmet ve Türkan Bebek’in resimlerinin yapılmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Çiftçi’ye, bölge halkı adına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın güzelliğine güzellik katan çalışmayla hem görüntü kirliliğinin önüne geçtiklerini hem de simgesel isimleri ve ülkemizin gelecek hedeflerini duvarlara çizdiklerini ifade etti. Soydaşlarımızın direnişinin sembol isimlerinden Efsane Haltercimiz Naim Süleymanoğlu, Dr. Sadık Ahmet ve Türkan Bebeği de resmederek ölümsüzleştirdiklerini  ve geçmişi geleceğe taşıdıklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.