Bakan Yardımcısı Tuzcu’dan Çiftçi ’ye ziyaret

Çayırova 07.06.2021 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 3204+ kez okundu.
 

Bakan Yardımcısı Tuzcu’dan Çiftçi ’ye ziyaret

Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.
Bir süre önce Ticaret Bakan Yardımcılığına atanan Mustafa Tuzcu, Çayırova Belediyesini ziyaret etti. Başkan Çiftçi ve yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Tuzcu, Çayırova Belediyesi’ni ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarında Başkan Çiftçi’ye başarılar diledi. Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’yu ve belediyede ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, belediyenin yaptığı çalışmalar ve projeler ile ilgili Tuzcu’ya bilgiler verdi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı görüşme sonrası Başkan Çiftçi, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’ya, günün anasına tablo takdim etti.
Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Bir süre önce Ticaret Bakan Yardımcılığına atanan Mustafa Tuzcu, Çayırova Belediyesini ziyaret etti. Başkan Çiftçi ve yardımcıları tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Tuzcu, Çayırova Belediyesi’ni ziyaret etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, çalışmalarında Başkan Çiftçi’ye başarılar diledi.

Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’yu ve belediyede ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, belediyenin yaptığı çalışmalar ve projeler ile ilgili Tuzcu’ya bilgiler verdi. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı görüşme sonrası Başkan Çiftçi, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’ya, günün anasına tablo takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.