Aras, Erdoğan a seslendi; Vatandaş sizin mektubunuzu okumaz.

Siyaset 14.01.2021 - 09:57, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2947+ kez okundu.
 

Aras, Erdoğan a seslendi; Vatandaş sizin mektubunuzu okumaz.

Yeniden refah partisi Kocaeli il yönetim kurulu toplantısı partinin il binasında gerçekleştirildi.
Genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras il yönetim kurulu toplantısı sonrasında basına hitap etti. Eski yol arkadaşları Erdoğan ve Asiltürk arasındaki görüşmeye yönelik sorulan soruya cevap veren Aras, hem hükümete hem de Saadet partisine göndermede bulundu. Asiltürk Erdoğan görüşmesine değindi. 12 Haziran 2011 seçimleri öncesinde Ak parti ile Saadet partisi arasında gelişen ittifak görüşmelerine dair anılarını anlatan Aras ın, anlattıkları salonda kahkaha tufanı kopardı. Aras ın anlattıklarına göre; 2011 seçimleri öncesindeki ittifak görüşmeleri, Davutoğlu nun başkanlık yaptığı Ak parti heyeti ile Saadet partili heyet arasında gerçekleşti. İki heyet görüşmeleri Ankara da gerçekleştirdiler. Görüşmeler esnasında Saadet partisi, ittifak yapmak için 25 milletvekili istedi. Görüşme masasında Davutoğlu Saadet partisine evet dedi ve alınan karar bir kez de Erdoğan ın onayına sunuldu. Erdoğan dan beklenen cevap gecikince, Sp li Asiltürk, Erdoğan a mektup yazarak kendilerine neden cevap verilmediğini sordu. Aras, o günlerde SP genel merkezinde herkesin Cumhurbaşkanı Erdoğan dan gelecek mektubu beklediğini anlattı. Aras ın aktardığına göre Erdoğan, Asiltürk ün mektubuna tenezzül edip cevap dahi yazmadı. Aras o yıllarda Asiltürk e cevap vermeyen Erdoğan ın, bugün Asiltürk ü evinde ziyaret edip, bu durumu basına servis ettiğini hatırlattı. Bu tutum değişikliğinin nedenini de, ak partinin kan kaybına bağladı. O günlerde Asiltürk e, boşuna bekleme Erdoğan senin mektubuna cevap vermez dediğini ifade eden Mehmet Aras. Bugün de, Asiltürk ve Erdoğan ikilisine seslendi; boşuna yazmayın bu millet sizin mektubunuza cevap vermez.
Yeniden refah partisi Kocaeli il yönetim kurulu toplantısı partinin il binasında gerçekleştirildi.

Genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras il yönetim kurulu toplantısı sonrasında basına hitap etti.

Eski yol arkadaşları Erdoğan ve Asiltürk arasındaki görüşmeye yönelik sorulan soruya cevap veren Aras, hem hükümete hem de Saadet partisine göndermede bulundu.

Asiltürk Erdoğan görüşmesine değindi.

12 Haziran 2011 seçimleri öncesinde Ak parti ile Saadet partisi arasında gelişen ittifak görüşmelerine dair anılarını anlatan Aras ın, anlattıkları salonda kahkaha tufanı kopardı.

Aras ın anlattıklarına göre; 2011 seçimleri öncesindeki ittifak görüşmeleri, Davutoğlu nun başkanlık yaptığı Ak parti heyeti ile Saadet partili heyet arasında gerçekleşti. İki heyet görüşmeleri Ankara da gerçekleştirdiler. Görüşmeler esnasında Saadet partisi, ittifak yapmak için 25 milletvekili istedi. Görüşme masasında Davutoğlu Saadet partisine evet dedi ve alınan karar bir kez de Erdoğan ın onayına sunuldu. Erdoğan dan beklenen cevap gecikince, Sp li Asiltürk, Erdoğan a mektup yazarak kendilerine neden cevap verilmediğini sordu.

Aras, o günlerde SP genel merkezinde herkesin Cumhurbaşkanı Erdoğan dan gelecek mektubu beklediğini anlattı. Aras ın aktardığına göre Erdoğan, Asiltürk ün mektubuna tenezzül edip cevap dahi yazmadı.

Aras o yıllarda Asiltürk e cevap vermeyen Erdoğan ın, bugün Asiltürk ü evinde ziyaret edip, bu durumu basına servis ettiğini hatırlattı. Bu tutum değişikliğinin nedenini de, ak partinin kan kaybına bağladı.

O günlerde Asiltürk e, boşuna bekleme Erdoğan senin mektubuna cevap vermez dediğini ifade eden Mehmet Aras. Bugün de, Asiltürk ve Erdoğan ikilisine seslendi; boşuna yazmayın bu millet sizin mektubunuza cevap vermez.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.