Anadolu yakası OSB 'de Meslek hastalıkları konuşuldu

Sağlık 20.10.2021 - 17:37, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1721+ kez okundu.
 

Anadolu yakası OSB 'de Meslek hastalıkları konuşuldu

İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesinin ev sahipliği yaptığı Mesleki Deri Hastalıkları konulu eğitim. Merkez Prime Hastanesinden Estetik Dermatoloji Uzmanı Nilgün Özkan'ın sunumuyla gerçekleştirildi.
20/10/2021 Tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesinin ev sahipliği yaptığı Mesleki Deri Hastalıkları konulu eğitime Merkez Prime Hastanesinden Estetik Dermatoloji Uzmanı Nilgün Özkan konuşmacı olarak yer aldı. ''MESLEKİ HASTALIKLARA İŞ HAYATINDA DİKKET EDİLMELİ'' Eğitim programında İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Hamiyet Doğan’ın koordinatörlüğünde gerçekleşirken; Eğitimde çalışanlar arasında en sık karşılaşılan mesleki deri hastalıklarına ve bu hastalıklara karşı nelere dikkat edilmesi gerektiğine yer verildi. EĞİTİME BASIN MENSUPLARI VE KONUKLAR İLGİ GÖSTERDİ Eğitime : ''İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi çalışanları, Gebzen'nin sesi gazetesi ekibi ve dışarıdan katılım sağlayan misafirlerin ilgi gösterdiği eğitim, soru cevap şeklinde son buldu.
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesinin ev sahipliği yaptığı Mesleki Deri Hastalıkları konulu eğitim. Merkez Prime Hastanesinden Estetik Dermatoloji Uzmanı Nilgün Özkan'ın sunumuyla gerçekleştirildi.

20/10/2021 Tarihinde İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesinin ev sahipliği yaptığı Mesleki Deri Hastalıkları konulu eğitime Merkez Prime Hastanesinden Estetik Dermatoloji Uzmanı Nilgün Özkan konuşmacı olarak yer aldı.

''MESLEKİ HASTALIKLARA İŞ HAYATINDA DİKKET EDİLMELİ''

Eğitim programında İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı Hamiyet Doğan’ın koordinatörlüğünde gerçekleşirken; Eğitimde çalışanlar arasında en sık karşılaşılan mesleki deri hastalıklarına ve bu hastalıklara karşı nelere dikkat edilmesi gerektiğine yer verildi.

EĞİTİME BASIN MENSUPLARI VE KONUKLAR İLGİ GÖSTERDİ

Eğitime : ''İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi çalışanları, Gebzen'nin sesi gazetesi ekibi ve dışarıdan katılım sağlayan misafirlerin ilgi gösterdiği eğitim, soru cevap şeklinde son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.