Anadolu otoyolunda balık yüklü panelvan tipi araçta 53 kilogram skunk ele geçirildi

3.Sayfa 24.10.2021 - 14:11, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 1987+ kez okundu.
 

Anadolu otoyolunda balık yüklü panelvan tipi araçta 53 kilogram skunk ele geçirildi

KOCAELİ (AA) - Anadolu Otoyolu'nda durdurulan balık yüklü panelvan tipi araçta 53 kilogram skunk ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında polis ekiplerince Anadolu Otoyolu'nda operasyon düzenlendi. Durdurulan balık yüklü panelvan tipi araçta narkotik dedektör köpeği "Talisca" ile yapılan aramada, aracın zeminine özel yapılan bölümde 50 paket halinde 53 kilogram skunk bulundu. Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her gün yeni teknikler geliştiren zehir tacirleri arkadaşlarımızdan yine kaçamadılar. Dedektör köpeğimizin koku almaması için balıkla doldurulmuş araçta, 53 kilogram skunk ele geçiren arkadaşlarımı kutluyorum. Ayağınıza taş değmesin. Elinize yüreğinize sağlık." ifadesini kullandı.
KOCAELİ (AA) - Anadolu Otoyolu'nda durdurulan balık yüklü panelvan tipi araçta 53 kilogram skunk ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında polis ekiplerince Anadolu Otoyolu'nda operasyon düzenlendi.

Durdurulan balık yüklü panelvan tipi araçta narkotik dedektör köpeği "Talisca" ile yapılan aramada, aracın zeminine özel yapılan bölümde 50 paket halinde 53 kilogram skunk bulundu.

Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Her gün yeni teknikler geliştiren zehir tacirleri arkadaşlarımızdan yine kaçamadılar. Dedektör köpeğimizin koku almaması için balıkla doldurulmuş araçta, 53 kilogram skunk ele geçiren arkadaşlarımı kutluyorum. Ayağınıza taş değmesin. Elinize yüreğinize sağlık." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.