AK PARTİ TÜM BELEDİYELERİNE GENELGE YOLLADI

3.Sayfa 11.07.2019 - 13:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2770+ kez okundu.
 

AK PARTİ TÜM BELEDİYELERİNE GENELGE YOLLADI

Damla Peker ANKARA
 AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki imzası ile yayınlanan genelgede 760 belediye başkanlıklarına özetle şu uyarılarda bulunuldu:   DAVA İLE İSİMLER ÇELİŞMESİN     Etkinliklere; konser verme ve şov amaçlı olarak davet edilenler arasında AK Parti’nin değerleriyle, misyonuyla ve davasıyla bağdaşmayan isimlere rastlanılıyor. Ortaya çıkan görüntü toplum tabanından da yoğun eleştiri alıyor. Belediyelerimizin bu tarz görüntülerden uzak durmalarını, israfa ve gösterişe meyletmemelerini misyonumuzu rencide edecek organizasyonlara asla girmemelerini özellikle hatırlatmak istiyoruz. Genelgede festivallere çağırılan sanatçılarla ilgili de titiz davranılması istendi.    ŞEHİTLERİ İNCİTMEYİN    Yayınlanan genelgede “15 Temmuz kanlı darbe girişiminin milletimizce bertaraf edildiği günü, hafızalarımızda canlı tutmak ve aziz şehitlerimizi rahmetle anmak adına yapılan programlarda da her türlü titizliğin gösterilmesi gerekiyor. 15 Temmuz’u anma programlarına davet edilen isimler dikkatlice seçilmeliyiz. Aziz şehitlerimizin ruhunu incitecek organizasyonlardan uzak durmalıyız” ifadeleri yer aldı.  
Damla Peker ANKARA

 AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki imzası ile yayınlanan genelgede 760 belediye başkanlıklarına özetle şu uyarılarda bulunuldu:

 

DAVA İLE İSİMLER ÇELİŞMESİN

 

  Etkinliklere; konser verme ve şov amaçlı olarak davet edilenler arasında AK Parti’nin değerleriyle, misyonuyla ve davasıyla bağdaşmayan isimlere rastlanılıyor. Ortaya çıkan görüntü toplum tabanından da yoğun eleştiri alıyor. Belediyelerimizin bu tarz görüntülerden uzak durmalarını, israfa ve gösterişe meyletmemelerini misyonumuzu rencide edecek organizasyonlara asla girmemelerini özellikle hatırlatmak istiyoruz.
Genelgede festivallere çağırılan sanatçılarla ilgili de titiz davranılması istendi. 

 

ŞEHİTLERİ İNCİTMEYİN 

 

Yayınlanan genelgede “15 Temmuz kanlı darbe girişiminin milletimizce bertaraf edildiği günü, hafızalarımızda canlı tutmak ve aziz şehitlerimizi rahmetle anmak adına yapılan programlarda da her türlü titizliğin gösterilmesi gerekiyor. 15 Temmuz’u anma programlarına davet edilen isimler dikkatlice seçilmeliyiz. Aziz şehitlerimizin ruhunu incitecek organizasyonlardan uzak durmalıyız” ifadeleri yer aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.