Ak Parti kurmaylarından, Bülent Özdemir'e hayırlı olsun ziyareti

Siyaset 04.10.2021 - 14:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2913+ kez okundu.
 

Ak Parti kurmaylarından, Bülent Özdemir'e hayırlı olsun ziyareti

MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanan Bülent Özdemir ve yönetimini, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, yönetimiyle birlikte ziyaret etti.
Gebze Belediye Başkanı  Zinnur BÜYÜKGÖZ, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı  Recep KAYA ve Yönetim kurulu üyeleri ile berber Cumhur ittifakının bir diğer ortağı  olan  Milliyetçi Hareket partisi'nin Gebze ilçe başkanlığına getirilen Bülent ÖZDEMİR'i İlçe binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Başkan Büyükgöz’den MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir’e iade-i ziyaret. MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanan Bülent Özdemir ve yönetimini, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, yönetimiyle birlikte ziyaret etti. Parti binasında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Yeni görevinde Bülent Özdemir’e başarılar dileyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya; Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP’nin tam bir güç birliği ve uyum içerisinde millete ve ülkeye hizmet etmeyi sürdüreceğini vurguladılar. MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir, başkanların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı ve hediye takdiminin ardından sona erdi.  
MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanan Bülent Özdemir ve yönetimini, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, yönetimiyle birlikte ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı  Zinnur BÜYÜKGÖZ, Gebze Ak Parti İlçe Başkanı  Recep KAYA ve Yönetim kurulu üyeleri ile berber Cumhur ittifakının bir diğer ortağı  olan  Milliyetçi Hareket partisi'nin Gebze ilçe başkanlığına getirilen Bülent ÖZDEMİR'i İlçe binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Başkan Büyükgöz’den MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir’e iade-i ziyaret. MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine atanan Bülent Özdemir ve yönetimini, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, yönetimiyle birlikte ziyaret etti. Parti binasında gerçekleştirilen ziyarette AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. Yeni görevinde Bülent Özdemir’e başarılar dileyen Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya; Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP’nin tam bir güç birliği ve uyum içerisinde millete ve ülkeye hizmet etmeyi sürdüreceğini vurguladılar. MHP İlçe Başkanı Bülent Özdemir, başkanların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı ve hediye takdiminin ardından sona erdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.