AK Parti kongre haftasına girdi, heyecan dorukta: Ellibeş, son yönetim toplantısında plaket verdi

Siyaset 03.11.2020 - 13:05, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2523+ kez okundu.
 

AK Parti kongre haftasına girdi, heyecan dorukta: Ellibeş, son yönetim toplantısında plaket verdi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek 7.Olağan İl Kongresi öncesi son yönetim kurulu toplantısını yaptı. Ellibeş, “Her veda son değildir, nerede olursak olalım yol arkadaşlığımız sürecek” dedi.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GELİYOR AK Parti’de gözler 8 Kasım Pazar günü Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde (İnterteks) Saat: 12.00’de gerçekleşecek Kocaeli 7.Olağan İl Kongresine çevrildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı kongrede tek aday AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki mevcut yönetimle son toplantısını yaptı. Ellibeş, geçen yıl 24 Mayıs’ta İl Başkanlığına atandıktan sonra 17 Haziran’da yönetim kurulunu belirlemişti. Yaklaşık 1,5 yıldır görev yaptıkları yönetim kurulu ile KOTO Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen son toplantıda konuşan Ellibeş, şunları söyledi: İZMİR DEPREMİNİ UNUTMADI “Öncelikle İzmir’de meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. 17 Ağustos’u yaşayanlar olarak depremi ve getirdiği acıları çok iyi biliyoruz. Tüm Türkiye gibi günlerdir yüreğimiz İzmir’de atıyor. Son bilgilere göre can kaybı sayımız 95’e ulaştı. Ancak 3 yaşındaki Elif kızımızın 65 saat sonra enkazdan sağ çıkarılması gibi bizleri hayata bağlayan, umut olan gelişmeler de yaşanıyor. Arama-kurtarma ekiplerimizin özverili çalışmalarına şükran borçluyuz. Kocaeli olarak depremin ilk anından itibaren bölgedeyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyelerimiz İzmir’e ilk yardıma koşan ekipler oldu. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde devletimiz İzmir’deki vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Bizler de sonuna kadar destek olmayı sürdüreceğiz”. YÖNETİMLE SON TOPLANTI “İzmir’deki felaketin ardından 3 Kasım’da, diğer bir ifadeyle bugün iktidara gelişimizin 18.yıldönümünde yapmayı planladığımız  “Her üye bir fidan” programımız ertelendi. Şimdi tek odak noktamız pazar günü yapacağımız 7.Olağan İl Kongremiz. Cumhurbaşkanımızın kongremize katılacak olması bizim için ayrı bir onur. AK Parti için her kongre bir yenilenme dönemi anlamına gelir. Biz bu göreve başladığımız noktadayız. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak için yine yollara düşeceğiz. İyi ki tanımışım dediğim siz kıymetli dava arkadaşlarıma minnettarım. Yolumuz bahtımız açık olsun. Her veda bir son değildir. Dostluğumuz, kardeşliğimiz en önemlisi de dava arkadaşlığımız devam edecek. Beraber yine kol kola olacağız”. YÖNETİCİLERE PLAKET VERİLDİ Ellibeş, yemekli toplantı sonrası yönetim kurulu üyelerine tek tek üzerinde “Değerli dava arkadaşım, AK Parti çatısı altında birlikte görev yapmaktan büyük onur duydum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle kökü mazide olan bu aydınlık davanın her zaman bir neferi olarak, bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlere teşekkür eder, ömrünüzün sağlık, mutluluk ve esenlikler içinde geçmesini dilerim” yazılı plaket takdim etti. Duygusal anların da yaşandığı plaket töreni sonrası toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi.
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek 7.Olağan İl Kongresi öncesi son yönetim kurulu toplantısını yaptı. Ellibeş, “Her veda son değildir, nerede olursak olalım yol arkadaşlığımız sürecek” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GELİYOR
AK Parti’de gözler 8 Kasım Pazar günü Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezinde (İnterteks) Saat: 12.00’de gerçekleşecek Kocaeli 7.Olağan İl Kongresine çevrildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı kongrede tek aday AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, önceki mevcut yönetimle son toplantısını yaptı. Ellibeş, geçen yıl 24 Mayıs’ta İl Başkanlığına atandıktan sonra 17 Haziran’da yönetim kurulunu belirlemişti. Yaklaşık 1,5 yıldır görev yaptıkları yönetim kurulu ile KOTO Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen son toplantıda konuşan Ellibeş, şunları söyledi:
İZMİR DEPREMİNİ UNUTMADI
“Öncelikle İzmir’de meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. 17 Ağustos’u yaşayanlar olarak depremi ve getirdiği acıları çok iyi biliyoruz. Tüm Türkiye gibi günlerdir yüreğimiz İzmir’de atıyor. Son bilgilere göre can kaybı sayımız 95’e ulaştı. Ancak 3 yaşındaki Elif kızımızın 65 saat sonra enkazdan sağ çıkarılması gibi bizleri hayata bağlayan, umut olan gelişmeler de yaşanıyor. Arama-kurtarma ekiplerimizin özverili çalışmalarına şükran borçluyuz. Kocaeli olarak depremin ilk anından itibaren bölgedeyiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile ilçe belediyelerimiz İzmir’e ilk yardıma koşan ekipler oldu. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde devletimiz İzmir’deki vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamaya devam ediyor. Bizler de sonuna kadar destek olmayı sürdüreceğiz”.
YÖNETİMLE SON TOPLANTI
“İzmir’deki felaketin ardından 3 Kasım’da, diğer bir ifadeyle bugün iktidara gelişimizin 18.yıldönümünde yapmayı planladığımız  “Her üye bir fidan” programımız ertelendi. Şimdi tek odak noktamız pazar günü yapacağımız 7.Olağan İl Kongremiz. Cumhurbaşkanımızın kongremize katılacak olması bizim için ayrı bir onur. AK Parti için her kongre bir yenilenme dönemi anlamına gelir. Biz bu göreve başladığımız noktadayız. Verilen görevi en iyi şekilde yapmak için yine yollara düşeceğiz. İyi ki tanımışım dediğim siz kıymetli dava arkadaşlarıma minnettarım. Yolumuz bahtımız açık olsun. Her veda bir son değildir. Dostluğumuz, kardeşliğimiz en önemlisi de dava arkadaşlığımız devam edecek. Beraber yine kol kola olacağız”.
YÖNETİCİLERE PLAKET VERİLDİ
Ellibeş, yemekli toplantı sonrası yönetim kurulu üyelerine tek tek üzerinde “Değerli dava arkadaşım, AK Parti çatısı altında birlikte görev yapmaktan büyük onur duydum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle kökü mazide olan bu aydınlık davanın her zaman bir neferi olarak, bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetlere teşekkür eder, ömrünüzün sağlık, mutluluk ve esenlikler içinde geçmesini dilerim” yazılı plaket takdim etti. Duygusal anların da yaşandığı plaket töreni sonrası toplu halde hatıra fotoğrafı çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.