Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya:Hayatları Yalan olmuş

Siyaset 26.04.2021 - 18:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2633+ kez okundu.
 

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya:Hayatları Yalan olmuş

Siyaset beceremediler manavcılığa soyundular..!!
Hayatları Yalan olmuş. Siyaset beceremediler manavcılığa soyundular..!!  Bir gün domates, bir gün soğan, bir gün patatesle gündemde kalmaya çalışıyorlar. Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile  CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve CHP Drıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş'ın  Patates dağıtımı üzerinden yapılan Haber ve açıklamara yönelik başlayan polemik devam eiyor. AK PARTİ Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ise iki adaş başkan diyerek eleştirdiği CHP'li başkanlara karşı durumunu değiştirecek gibi görülmüyor.   Recep Kaya son olarak yaptığı açıklama'da: ''Kendisi kameramanlığa soyunmuş bir de gençlerden biri cekti diyor.  Anlaşılan talimat almışlar.....     CHP’li Adaş İlçe Başkanlarının üstleriyle ilgili gündemi unutturmak için hayırsever bir vatandaşımızın nakliye için destek istemiş olduğu ve belediyemizin kendileri de istese vereceği bu hizmeti için kopardıkları yaygara İle neyi örtmek ve gündem dışı bırakmak istediklerini açıklayınca bakalım nasıl cevap verecekler.     Ayrıca Cumhurbaşkanımızın ismini taşıyor olmak yani adaş olmak bizim için ayrı bir gurur vesilesidir.''dedi.
Siyaset beceremediler manavcılığa soyundular..!!

Hayatları Yalan olmuş. Siyaset beceremediler manavcılığa soyundular..!! 

Bir gün domates, bir gün soğan, bir gün patatesle gündemde kalmaya çalışıyorlar.

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile  CHP Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan ve CHP Drıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş'ın  Patates dağıtımı üzerinden yapılan Haber ve açıklamara yönelik başlayan polemik devam eiyor.

AK PARTİ Gebze ilçe başkanı Recep Kaya ise iki adaş başkan diyerek eleştirdiği CHP'li başkanlara karşı durumunu değiştirecek gibi görülmüyor.

 

Recep Kaya son olarak yaptığı açıklama'da: ''Kendisi kameramanlığa soyunmuş bir de gençlerden biri cekti diyor. 

Anlaşılan talimat almışlar.....

 

 

CHP’li Adaş İlçe Başkanlarının üstleriyle ilgili gündemi unutturmak için hayırsever bir vatandaşımızın nakliye için destek istemiş olduğu ve belediyemizin kendileri de istese vereceği bu hizmeti için kopardıkları yaygara İle neyi örtmek ve gündem dışı bırakmak istediklerini açıklayınca bakalım nasıl cevap verecekler.

 

 

Ayrıca Cumhurbaşkanımızın ismini taşıyor olmak yani adaş olmak bizim için ayrı bir gurur vesilesidir.''dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.