Ak Parti Gebze'den iki günde 525 ziyaret 390 üye başarısı

Siyaset 18.09.2021 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2817+ kez okundu.
 

Ak Parti Gebze'den iki günde 525 ziyaret 390 üye başarısı

Recep Kaya ve ekibi yeni partilerin bir yılda yaptığı üye sayısını iki günde yaptı. Bir yıl önce yapılan kongreyle üyelerin büyük teveccühüyle göreve gelen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve İlçe Teşkilatı, siyaset arenasının Gebze’de forse ediyor. Her hafta Çarşamba günleri mevcut üye ziyaretleri ve yeni üye katılımı yaparak hanelere konuk olan AK Gebze, iki günde konuk olduğu 525 hanede 390 yeni katılım sağladı.
AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, siyaset sahasında tek söz sahibi olduğunu bir kez daha gösterdi. 20 Eylül 2020’de yapılan İlçe kongresiyle göreve gelen İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, tecrübe ve heyecanlarını saha çalışmalarına yansıtıyor. Gebze’nin 22Merkez Mahallesi, 18 köyünde adım atmadık yer, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayan AK Gebze, kısa sürede en çok üye yapan Teşkilat olarak da başarısını perçinlemişti. Başkan Recep Kaya’nın kaptanlığında AK Kadrolar, 8-15 Eylül tarihlerinde üye ziyaretleri ve yeni üye çalışmalarında farkını bir kez daha ortaya koydu. İKİ GÜNDE 525 ZİYARET, 390 YENİ ÜYE Her hafta Çarşamba günleri Mevcut üyeleri ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran AK Gebze, hem gönülleri alıyor hem de vefa gösteriyor. Bu ziyaretlerde konuk olunan hanelerde partiye üyeliği bulunmayan aile fertleri de AK Parti saflarına resmi üye olarak katılıyor. 8 Eylül Perşembe günü yapılan hane ziyaretlerinde 300 eve konuk olan AK Parti Gebze kurmayları, 165 yeni üyeyi bünyelerine kattılar. Aynı şekilde 15 Eylül’de yapılan 220 hane ziyaretinde AK Parti Gebze Teşkilatı harika bir başarıya imza atarak 225 üye daha kazandırdı. Gerçekleşen ziyaretlerde İlçe Başkanı Recep Kaya’nın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe yöneticileri de yer alarak, geniş bir kadroyla hizmet siyaseti sahaya yansıtılıyor. TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, tarlada izi olmayanın harmanda yüzünün olmayacağını belirterek tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Kaya, “Türkiye teşkilatçılığı AK Parti kadrolarından öğrenmiştir. Biz vatandaşımızı sadece seçim zamanı hatırlayan bir hareket değiliz. AK Kadrolar her daim sahada, halkıyla iç içedir. Bir yandan mevcut üyelerimizi ziyaret edip onları diri tutarken, bir yandan partimize yeni üyeler kazandırarak AK Kadromuzun gücüne güç katıyoruz. 2023 hedeflerine ülkemiz adım adım ilerlerken, dünya mazlumlarının umudu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan en yeni üyesine kadar AK Partimiz milletimizin emrinde ve hizmetindedir. AK Parti Gebze kadroları da tüm üyeleriyle ülkemizin koyduğu hedeflerin bilincinde çalışmalarını sürdürmektedir. Vatandaşlarımızın 19 yıldır gösterdiği bu yakın ilgi de, laf değil hizmet siyasetinin halk nazarında geçerli olduğunun göstergesidir.”diye konuştu.
Recep Kaya ve ekibi yeni partilerin bir yılda yaptığı üye sayısını iki günde yaptı. Bir yıl önce yapılan kongreyle üyelerin büyük teveccühüyle göreve gelen AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve İlçe Teşkilatı, siyaset arenasının Gebze’de forse ediyor. Her hafta Çarşamba günleri mevcut üye ziyaretleri ve yeni üye katılımı yaparak hanelere konuk olan AK Gebze, iki günde konuk olduğu 525 hanede 390 yeni katılım sağladı.

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı, siyaset sahasında tek söz sahibi olduğunu bir kez daha gösterdi. 20 Eylül 2020’de yapılan İlçe kongresiyle göreve gelen İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetimi, tecrübe ve heyecanlarını saha çalışmalarına yansıtıyor. Gebze’nin 22Merkez Mahallesi, 18 köyünde adım atmadık yer, sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayan AK Gebze, kısa sürede en çok üye yapan Teşkilat olarak da başarısını perçinlemişti. Başkan Recep Kaya’nın kaptanlığında AK Kadrolar, 8-15 Eylül tarihlerinde üye ziyaretleri ve yeni üye çalışmalarında farkını bir kez daha ortaya koydu.


İKİ GÜNDE 525 ZİYARET, 390 YENİ ÜYE
Her hafta Çarşamba günleri Mevcut üyeleri ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran AK Gebze, hem gönülleri alıyor hem de vefa gösteriyor. Bu ziyaretlerde konuk olunan hanelerde partiye üyeliği bulunmayan aile fertleri de AK Parti saflarına resmi üye olarak katılıyor. 8 Eylül Perşembe günü yapılan hane ziyaretlerinde 300 eve konuk olan AK Parti Gebze kurmayları, 165 yeni üyeyi bünyelerine kattılar. Aynı şekilde 15 Eylül’de yapılan 220 hane ziyaretinde AK Parti Gebze Teşkilatı harika bir başarıya imza atarak 225 üye daha kazandırdı. Gerçekleşen ziyaretlerde İlçe Başkanı Recep Kaya’nın yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe yöneticileri de yer alarak, geniş bir kadroyla hizmet siyaseti sahaya yansıtılıyor.


TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ


AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, tarlada izi olmayanın harmanda yüzünün olmayacağını belirterek tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Kaya, “Türkiye teşkilatçılığı AK Parti kadrolarından öğrenmiştir. Biz vatandaşımızı sadece seçim zamanı hatırlayan bir hareket değiliz. AK Kadrolar her daim sahada, halkıyla iç içedir. Bir yandan mevcut üyelerimizi ziyaret edip onları diri tutarken, bir yandan partimize yeni üyeler kazandırarak AK Kadromuzun gücüne güç katıyoruz. 2023 hedeflerine ülkemiz adım adım ilerlerken, dünya mazlumlarının umudu Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan en yeni üyesine kadar AK Partimiz milletimizin emrinde ve hizmetindedir. AK Parti Gebze kadroları da tüm üyeleriyle ülkemizin koyduğu hedeflerin bilincinde çalışmalarını sürdürmektedir. Vatandaşlarımızın 19 yıldır gösterdiği bu yakın ilgi de, laf değil hizmet siyasetinin halk nazarında geçerli olduğunun göstergesidir.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.