AK Parti’de kongre yaklaştıkça üye sayısı da artıyor

Siyaset 25.10.2020 - 12:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1719+ kez okundu.
 

AK Parti’de kongre yaklaştıkça üye sayısı da artıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 Kasım Pazar günü Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak AK Parti Kocaeli 7.Olağan İl Kongresi’ne iki hafta kala partiye üye sayısı da giderek artıyor.
ELLİBEŞ’TEN “HOŞGELDİNİZ” MESAJI AK Parti Kocaeli 7.Olağan İl Kongresi 8 Kasım Pazar günü İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı’nda bulunan Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde (İnterteks) gerçekleşecek. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat katılacağını açıkladığı kongreyle ilgili hazırlıklar AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında tüm hızıyla devam ederken, partiye yeni üyelerin sayısı da her geçen gün artıyor. Temmuz ayından bu yana devam eden yeni üye kampanyasıyla partiye katılan isimler neden AK Parti’yi tercih ettiklerini açıkladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının kurumsal sosyal medya hesaplarından yayınlanan kısa filmlerdeki ağırlıklı görüş Türkiye’nin geleceği ve Erdoğan sevgisi şeklinde. Bundan sonra da her gün yeni isimlere yer verilerek yeni üyelere “Neden AK Parti?” diye sorularak cevap alınacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisinin giderek arttığını ve özellikle gençlerin geleceğe daha umutlu baktığını belirterek, “Büyük AK Parti ailemize katılan, ülkemiz ve milletimizin geleceği için bir nefer olarak görev almaya hazır olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Ellibeş, bire bir yeni üye kayıtlarının yanı sıra www.akuyelikkocaeli.org internet sitesi üzerinden ön kayıt alıp, başvuru yapanların ayağına giderek üye yapma çalışmalarının da sürdüğünü hatırlattı. İşte AK Parti’nin yeni üyelerinden bazılarının “Neden AK Parti?” sorusuna verdikleri yanıtlar:  TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ VE ERDOĞAN SEVGİSİ   Mustafa Demir (Gebze): “İnandığım yolda yürüyorum. Ak Parti’nin neferi olmaktan gurur duyuyorum. Hepsinden önemlisi Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum”.    Murat Boztaş (Gebze): “AK Parti’yi tercih etme sebebim; Cumhurbaşkanımıza güveniyorum. Ülkemiz için, gençlerimiz için neler yaptığını ve gelecekte neler yapabileceğini görüyorum. Bu yüzden ben de AK Parti’ye üye olmak istedim”.   Aleyna Bedir (Gebze): “İnandığım yolda yürüdüğüme inanıyorum. Geleceğe çok umutla bakıyorum. Ayrıca AK Parti’nin neferi olmaktan gurur duyuyorum. En önemlisi de Recep Tayyip Erdoğan’ı çok ama çok seviyorum”.   Serdar Efe (Kandıra): “Yıllar yılı ben muhalefet partilerine oy verdim. Baktık gördük ki, bu lafla olmuyor, icraatla oluyor. Ve Çanakkale’deki gibi yedi düvel üstümüze yüklenmişken biz de Cumhurbaşkanımıza destek amaçlı AK Parti’ye üye olduk”.   Yasemin Koca (Kandıra): Halkın yanında ve halka destek olduğu için, biz gençlere yatırım yaparak biz gençlerin güzel şeyler katacağını düşünüyorum. Bu nedenle AK Parti’ye üye oldum”.   Türkan Ulubaş (Gebze): Geçmişi yaşadım. Bugünleri de yaşıyoruz. AK Parti’nin, Cumhurbaşkanımızın ülkemize çok güzel hizmetler yaptıklarını gördük. Bu güzel işlere destek olmak için AK Parti’ye üye oldum”.  
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 8 Kasım Pazar günü Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak AK Parti Kocaeli 7.Olağan İl Kongresi’ne iki hafta kala partiye üye sayısı da giderek artıyor.

ELLİBEŞ’TEN “HOŞGELDİNİZ” MESAJI


AK Parti Kocaeli 7.Olağan İl Kongresi 8 Kasım Pazar günü İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı’nda bulunan Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde (İnterteks) gerçekleşecek. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat katılacağını açıkladığı kongreyle ilgili hazırlıklar AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında tüm hızıyla devam ederken, partiye yeni üyelerin sayısı da her geçen gün artıyor. Temmuz ayından bu yana devam eden yeni üye kampanyasıyla partiye katılan isimler neden AK Parti’yi tercih ettiklerini açıkladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının kurumsal sosyal medya hesaplarından yayınlanan kısa filmlerdeki ağırlıklı görüş Türkiye’nin geleceği ve Erdoğan sevgisi şeklinde. Bundan sonra da her gün yeni isimlere yer verilerek yeni üyelere “Neden AK Parti?” diye sorularak cevap alınacak. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisinin giderek arttığını ve özellikle gençlerin geleceğe daha umutlu baktığını belirterek, “Büyük AK Parti ailemize katılan, ülkemiz ve milletimizin geleceği için bir nefer olarak görev almaya hazır olan bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Ellibeş, bire bir yeni üye kayıtlarının yanı sıra www.akuyelikkocaeli.org internet sitesi üzerinden ön kayıt alıp, başvuru yapanların ayağına giderek üye yapma çalışmalarının da sürdüğünü hatırlattı. İşte AK Parti’nin yeni üyelerinden bazılarının “Neden AK Parti?” sorusuna verdikleri yanıtlar: 

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ VE ERDOĞAN SEVGİSİ

 


Mustafa Demir (Gebze): “İnandığım yolda yürüyorum. Ak Parti’nin neferi olmaktan gurur duyuyorum. Hepsinden önemlisi Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum”. 

 

Murat Boztaş (Gebze): “AK Parti’yi tercih etme sebebim; Cumhurbaşkanımıza güveniyorum. Ülkemiz için, gençlerimiz için neler yaptığını ve gelecekte neler yapabileceğini görüyorum. Bu yüzden ben de AK Parti’ye üye olmak istedim”.

 

Aleyna Bedir (Gebze): “İnandığım yolda yürüdüğüme inanıyorum. Geleceğe çok umutla bakıyorum. Ayrıca AK Parti’nin neferi olmaktan gurur duyuyorum. En önemlisi de Recep Tayyip Erdoğan’ı çok ama çok seviyorum”.

 

Serdar Efe (Kandıra): “Yıllar yılı ben muhalefet partilerine oy verdim. Baktık gördük ki, bu lafla olmuyor, icraatla oluyor. Ve Çanakkale’deki gibi yedi düvel üstümüze yüklenmişken biz de Cumhurbaşkanımıza destek amaçlı AK Parti’ye üye olduk”.

 

Yasemin Koca (Kandıra): Halkın yanında ve halka destek olduğu için, biz gençlere yatırım yaparak biz gençlerin güzel şeyler katacağını düşünüyorum. Bu nedenle AK Parti’ye üye oldum”.

 

Türkan Ulubaş (Gebze): Geçmişi yaşadım. Bugünleri de yaşıyoruz. AK Parti’nin, Cumhurbaşkanımızın ülkemize çok güzel hizmetler yaptıklarını gördük. Bu güzel işlere destek olmak için AK Parti’ye üye oldum”.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.