Resul Tat’tan Çarpıcı Açıklama: "Gebzespor İçin Elini Taşın Altına Koyma Zamanı!

 Tat, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte Gebzespor’a güçlü bir duruş sergilettiklerini ve her yıl şampiyonluk mücadelesi verdiklerini belirtti. Ancak, kaos beklentisi içinde olanlara, takımı sabote etmeye çalışanlara, sosyal medyada yalan ve algı operasyonları yürütenlere rağmen şampiyonluk hedefinden sapmadıklarını vurguladı.

Tat, sportif başarı gelmediği için kan değişikliğinin takımın lehine olacağını düşünerek kongre kararı aldıklarını ifade etti. Görev süresi boyunca kulübü borçlandırmadıklarını ve icra işlemi yaptırmadıklarını belirten Tat, kongre sürecinde gerçek dışı beyanlara ve algı operasyonlarına karşı Gebzespor’un zarar görmemesi adına susmayı tercih ettiklerini söyledi.

Başkan Resul Tat, kongre sürecinde lige katılım için gerekli ödeme ve başvuruları yaparak, bu süreçte güçlü bir yönetim kurulması için büyük çaba sarf ettiklerini belirtti. Ancak, görüştükleri başkan adaylarının süreçten vazgeçtiğini ve sürecin bu noktaya kadar uzadığını kaydetti. Tat, "Bu iş tarafımıza zimmetli değil. Biz bu kente vefa borcumuz olduğu duygusuyla bu işe sahip çıktık ve vefa borcumuzu ödedik," diyerek duygularını dile getirdi.

Tat, son olarak Gebze’ye vefa borcu olanların, Gebzespor’un ortak değeri olduğunu vurgulayarak, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.