Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık: "Vatandaşımızın Derdi Bizim Derdimizdir"

 

 Başkan Bıyık, vatandaşlarla birebir temas kurmak amacıyla gerçekleştirdiği gönül ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Başkan Bıyık’tan Gönül Ziyaretleri

Darıca’yı sokak sokak gezerek vatandaşlarla buluşan Başkan Muzaffer Bıyık, her fırsatta Darıcalılarla bir araya gelerek onların dertlerini dinliyor. “Benim yerim her zaman vatandaşlarımızın yanı. Onların derdi bizim derdimizdir. Dün olduğu gibi bundan sonra da hemşerilerimizle her fırsatta buluşmaya devam edeceğim” diyen Başkan Bıyık, bu anlayışla Darıca’da gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Hafta İçi ve Hafta Sonu Yoğun Program

Hafta içi geç saatlere kadar hasta ve yaşlı ziyaretlerinde bulunan Başkan Bıyık, yoğun temposuna rağmen hafta sonları da Darıcalıların düğün ve cenazelerine katılarak acı ve tatlı günlerini paylaşıyor. Bu sayede vatandaşlarla olan gönül bağını koparmayan Başkan Bıyık, her zaman halkın yanında olduğunu gösteriyor.

"Bizim Yerimiz Her Zaman Vatandaşlarımızın Yanı"

Vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Bıyık, “Bizler vatandaşını seçimden seçime hatırlayanlardan hiçbir zaman olmadık. 5 yıl boyunca nasıl ki düğünde, cenazede, sokakta sizlerle iç içe olduysak bundan sonra da öyle olmaya devam edeceğiz. Bizim yerimiz her zaman vatandaşımızın yanı oldu. Siyaseti hiçbir zaman makamda oturarak yapmadık. Mahalle mahalle, cadde cadde gezerek sorunları yerinde dinliyoruz. Esnaflarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla hasbihal ederek taleplerini dinlemeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Vatandaşlarla Sürekli İletişim

Başkan Muzaffer Bıyık, Darıcalılarla olan iletişimini kesintisiz sürdürüyor. Bu çerçevede, sokaklarda, mahallelerde ve çeşitli etkinliklerde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarına çözüm arıyor ve taleplerini dinliyor. Bıyık, bu ziyaretlerde halkın güvenini ve sevgisini kazanarak Darıca’da güçlü bir bağ oluşturuyor.