Tarihçi ve Yazar Prof. Dr. Ahmet Anapalı Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

 Bir süredir devam eden karın ağrısı şikayetleri nedeniyle Gebze'de bulunan Medar Hastanesi'ne başvuran Anapalı, detaylı tetkikler sonucunda çeşitli sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu öğrendi.

Prof. Dr. Ahmet Anapalı'nın yapılan muayene ve testler sonucunda yüksek tansiyon, kalp büyümesi, böbrekte kistler, karaciğer büyümesi ve idrar yolları enfeksiyonu gibi ciddi sağlık problemleri tespit edildi. Bu sorunların ilaçla tedavisinin mümkün olduğunu belirten Anapalı, tedavi sürecinin zaman alacağını ve bu süreçte hayatının bazı konularda kısıtlanabileceğini ifade etti.

Tedavi sürecinde kendisiyle yakından ilgilenen Medar Hastanesi'nin Dahiliye, Cerrahi, Üroloji ve Kardiyoloji bölümleri, Anapalı'nın sağlığına kavuşması için yoğun çaba harcadı. Prof. Dr. Ahmet Anapalı, tedavi sürecinin en başından itibaren yanında olan ve kendisine destek veren Medar Hastanesi uzman doktorlarından Dr. Cem Pehlevan'a teşekkürlerini sundu.

Anapalı, takipçilerine ve sevenlerine dualarını eksik etmemeleri çağrısında bulunarak, destekleri için herkese teşekkür etti. Sağlık durumunun düzelmesi için gereken tedavi sürecine başladığını belirten Anapalı, en kısa sürede sağlığına kavuşarak çalışmalarına devam etmeyi ümit ettiğini dile getirdi.

Biz de Prof. Dr. Ahmet Anapalı'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.