Gebze'de Karadenizliler Sonbahar Festivali Başlıyor

 

Gebze Tatlıkuyu'da, Beylikbağılılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin organize ettiği Karadenizliler Sonbahar Festivali, 13-22 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Festival, Karadeniz'in ünlü sanatçılarını Gebze'de ağırlayarak müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Festival Programı ve Sanatçılar

Festivalde, Onay Şahin, Zeynep Birinci, Hicabi Şenlikoğlu, Tuğçe Yılmaz, Karadenizli Yaşar ve daha birçok sanatçı sahne alacak. Onay Şahin 15 Eylül'de saat 20:00'de sahneye çıkarken, Zeynep Birinci ise 15 Eylül'de saat 21:00'de konser verecek. Etkinlikler boyunca Karadeniz müziğinin en sevilen isimleri sahne alacak ve konserler ücretsiz olacak.

 

Etkinlik Detayları

 

Beylikbağı İlim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Barış Şerifoğlu'nun 20 Eylül'de saat 19:00'da yapacağı açılış konuşmasının ardından festival, coşkulu bir şekilde devam edecek. Haydar Kır, Osman Bay, Espiyeli İrfan ve Mehmet Kalayumcu gibi isimler de festivalde yer alacak. Ercan Türker'in sunuculuğunu üstlendiği festivalde, Kemençe sanatçısı Bayram Aksoy'un performansı da dikkat çekecek.

 

Festival alanı Gebze Tatlıkuyu Kapalı Pazar Alanı karşısında kurulacak ve etkinlik boyunca tüm halka açık olacak. Karadeniz müziğinin ve kültürünün yaşatılacağı bu etkinlik, bölge halkını bir araya getirerek keyifli anlar sunacak.

Gebze ve çevresindeki Karadenizlileri bir araya getirecek olan bu festivalde, müziğin ve eğlencenin tadını çıkarmak isteyen herkes davetlidir.