ZİNNUR BÜYÜKGÖZ VE KÖŞKER'İ ZİYARET ETTİ

Siyaset 23.01.2019 - 10:13, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2555+ kez okundu.
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ VE KÖŞKER'İ ZİYARET ETTİ

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti.
innur Büyükgöz’den Köşker’e ziyaret   AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Adnan Köşker, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başkan adayımız ile birlikte çalışmalarda yer alacağız” dedi.   ÖNEMLİ HİZMETLER HAYATA GEÇTİ İlçe Başkanı İrfan Ayar, Adnan Köşker’in Gebze’de güzel hizmetlere imza attığını belirterek, “Kendisine bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımız ile bir güç olarak sahadayız” dedi. Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz’de Adnan Köşker’in görev süresi boyunca önemli hizmetleri hayata geçirdiğini, kendilerinin tek hedefinin çıtayı daha da yükseltmek olacağını belirtti.
AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i ziyaret etti.

innur Büyükgöz’den Köşker’e ziyaret

 

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, SKM programları kapsamında İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Adnan Köşker, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Başkan adayımız ile birlikte çalışmalarda yer alacağız” dedi.

 

ÖNEMLİ HİZMETLER HAYATA GEÇTİ

İlçe Başkanı İrfan Ayar, Adnan Köşker’in Gebze’de güzel hizmetlere imza attığını belirterek, “Kendisine bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımız ile bir güç olarak sahadayız” dedi. Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz’de Adnan Köşker’in görev süresi boyunca önemli hizmetleri hayata geçirdiğini, kendilerinin tek hedefinin çıtayı daha da yükseltmek olacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.