Zinnur Büyükgöz, Tapuların verildiğini açıkladı

Gündem 12.03.2019 - 00:42, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2640+ kez okundu.
 

Zinnur Büyükgöz, Tapuların verildiğini açıkladı

Hürriyet ve Yavuzselim Mahallelerinde tapular verilmeye başladımı..?
Zinnur Büyükgöz, “Bir buçuk aydır üzerinde yoğun bir şekilde çalışma yaptık. Hemşerilerimiz tapularını almaya başladı” dedi. Büyükgöz, “Tapular veriliyor”   Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte esnaf ziyareti yapan ardından da evlere misafir olan Büyükgöz, “İki mahallemizde yoğunlukla yaşanan tapu problemi artık tarih oldu. Vaat değil, tapuları veriyoruz. İlk vatandaşımız tapusunu teslim aldı. Gebze’ye ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.   BİZİM GÖNLÜMÜZ BİR Gebze’de her bir vatandaşın derdiyle dertleneceğini söyleyen Büyükgöz, “Bizim milletimizle gönül bağımız var. Gebze’yi dün sevdik, bugün seviyoruz, yarın seveceğiz. Tapu meselesi artık tarih oldu. Bununla birlikte Gebze’de vatandaşların ihtiyaç duyduğu ve istediği her bir talebi değerlendireceğiz ve gece gündüz çalışacağız” ifadelerini  kullandı.  
Hürriyet ve Yavuzselim Mahallelerinde tapular verilmeye başladımı..?

Zinnur Büyükgöz, “Bir buçuk aydır üzerinde yoğun bir şekilde çalışma yaptık. Hemşerilerimiz tapularını almaya başladı” dedi.

Büyükgöz, “Tapular veriliyor”

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Hürriyet ve Yavuz Selim mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. İlçe Başkanı İrfan Ayar ile birlikte esnaf ziyareti yapan ardından da evlere misafir olan Büyükgöz, “İki mahallemizde yoğunlukla yaşanan tapu problemi artık tarih oldu. Vaat değil, tapuları veriyoruz. İlk vatandaşımız tapusunu teslim aldı. Gebze’ye ve hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

 

BİZİM GÖNLÜMÜZ BİR

Gebze’de her bir vatandaşın derdiyle dertleneceğini söyleyen Büyükgöz, “Bizim milletimizle gönül bağımız var. Gebze’yi dün sevdik, bugün seviyoruz, yarın seveceğiz. Tapu meselesi artık tarih oldu. Bununla birlikte Gebze’de vatandaşların ihtiyaç duyduğu ve istediği her bir talebi değerlendireceğiz ve gece gündüz çalışacağız” ifadelerini  kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.