ZİNNUR BÜYÜKGÖZ TAPU MESELESİNİ GÜNDEMDEN KALDIRACAĞIZ

Gebze 02.09.2020 - 18:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2790+ kez okundu.
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ TAPU MESELESİNİ GÜNDEMDEN KALDIRACAĞIZ

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz İmar Uygulamaları kapsamında Balçık ve Pelitli mahallelerinde tescil işlemleri biten hak maliklerine tapularını teslim etti
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahallelerdeki tapu sorunlarını çözmeyi sürdürüyor. İmar uygulamaları kapsamında Balçık ve Pelitli mahallelerinde tescil işlemleri biten bölgelerin tapularını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, maliklerine teslim etti. Başkan Büyükgöz tapuların hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.     GEBZE'DE TAPUYU GÜNDEMDEN ÇIKARACAĞIZ     Tapu teslim töreninde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli konuklar değerli hemşerilerimiz törenimize hoş geldiniz. Göreve geldiğiniz ilk günden itibaren bu konu üzerinde çalışmalarımızı hızla tamamlamayı hedefledik. Pandemi nedeniyle bu süre biraz uzadı. 2021 yılı ortalarında bu konuyu Gebze gündeminden çıkaracağız inşallah.   SEMBOLİK TÖREN   Bugüne kadar birkaç bölge bitirildi. Bugünkü dağıtacağımız tapularla beraber yaklaşık 1400 hektar yani 14 milyon metrekarelik bir alanda imar uygulaması çalışmasını tamamlamış oluyoruz. Yaklaşık 7 bin tapu malikinin sorunu çözülmüş oluyor. Bu çalışmaların akabinde, yol ve diğer belediyecilik çalışmalarımızı bu bölgelerde başlatacağız. Pandemi döneminde çalışma özverimizden taviz vermeden çalışma arkadaşlarımız sizlere hizmet ediyor.     ÇALIŞMALAR SÜRECEK     Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün burada 350 hektarlık alanın tapusunu dağıtacağız. Tüm hak maliklerini pandemi nedeniyle törenimizde ağırlayamadık, sembolik bir tören düzenledik. Bugün 2500 vatandaşımızın daha tapu sorunu çözüldü. Sizlere törenimize katılımınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun”  ifadelerini kullandı. 
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz İmar Uygulamaları kapsamında Balçık ve Pelitli mahallelerinde tescil işlemleri biten hak maliklerine tapularını teslim etti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahallelerdeki tapu sorunlarını çözmeyi sürdürüyor. İmar uygulamaları kapsamında Balçık ve Pelitli mahallelerinde tescil işlemleri biten bölgelerin tapularını Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, maliklerine teslim etti. Başkan Büyükgöz tapuların hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

 

GEBZE'DE TAPUYU GÜNDEMDEN ÇIKARACAĞIZ

 

 

Tapu teslim töreninde konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Değerli konuklar değerli hemşerilerimiz törenimize hoş geldiniz. Göreve geldiğiniz ilk günden itibaren bu konu üzerinde çalışmalarımızı hızla tamamlamayı hedefledik. Pandemi nedeniyle bu süre biraz uzadı. 2021 yılı ortalarında bu konuyu Gebze gündeminden çıkaracağız inşallah.

 

SEMBOLİK TÖREN

 

Bugüne kadar birkaç bölge bitirildi. Bugünkü dağıtacağımız tapularla beraber yaklaşık 1400 hektar yani 14 milyon metrekarelik bir alanda imar uygulaması çalışmasını tamamlamış oluyoruz. Yaklaşık 7 bin tapu malikinin sorunu çözülmüş oluyor. Bu çalışmaların akabinde, yol ve diğer belediyecilik çalışmalarımızı bu bölgelerde başlatacağız. Pandemi döneminde çalışma özverimizden taviz vermeden çalışma arkadaşlarımız sizlere hizmet ediyor.

 

 

ÇALIŞMALAR SÜRECEK

 

 

Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugün burada 350 hektarlık alanın tapusunu dağıtacağız. Tüm hak maliklerini pandemi nedeniyle törenimizde ağırlayamadık, sembolik bir tören düzenledik. Bugün 2500 vatandaşımızın daha tapu sorunu çözüldü. Sizlere törenimize katılımınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun”  ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.