ZİNNUR BÜYÜKGÖZ: İSTİHDAM İÇİN ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Gündem 19.02.2019 - 10:10, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3195+ kez okundu.
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ: İSTİHDAM İÇİN ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ

Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek ile birlikte TÜKOSİAD'a konuk olan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Kobilerin yanında olacağız. Sanayi-Belediye iş birliği ile istihdama katkı sunacak projeler geliştireceğiz" dedi.
Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek ile birlikte TÜKOSİAD'a konuk olan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Kobilerin yanında olacağız. Sanayi-Belediye iş birliği ile istihdama katkı sunacak projeler geliştireceğiz" dedi.  AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve ilçe başkanı İrfan Ayar, Gebze'de TÜKOSİAD'a konuk oldu. TÜKOSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve iş adamlarıyla bir araya gelen heyet sivil toplum kuruluşunun faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.  "ÖNEMLİ OLAN İSTİKRAR"  Programda konuşma yapan TÜKOSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, "Bizim için önemli olan istikrar. Bunu da siyasilerimizden bekliyoruz. Üretimin başkenti olan çok özel bir şehirde yaşıyoruz. Bizimde üzerimizde sorumluluklar var. Devlet bizden oluşuyor. Bizde devletimizin gelişimine katkı sunacak organizasyon ve üretimleri sağlamalıyız" dedi.  "HEDEFİ OLAN HEDEF OLUR"  Programda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Ülkemizin hedefleri var. 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için bu seçimler önemli. Dünyanın en büyük 5 ekonomisinden birisi olma yolunda yürüyoruz. Hedefi olan hedef oluyor. Bunu da ülkemize yapılan dış mudahalelerde çok net bir şekilde görüyoruz" ifadelerini kullandı.  "KOBİLERE ÖNEM VERİYORUZ"  Programda konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek, "Cumhurbaşkanımız her yerde ifade ediyor. Kobilere önem veriyor onların taleplerine çözümler üretiyoruz. Ağustos ayında başlayan bir ekonomi saldırıyla karşı karşıya kaldık. Çok şükür milletimiz dirayetli duruyor. İhracaatta rakamların artması sevindirici bir gelişme. Son rakamlar bizleri sevindiriyor. Daha iyi olacak" dedi.  "NİTELİKLİ PERSONELLER YETİŞECEK"  Programda konuşma yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Gebze'de iş insanları nitelikli personele ihtiyaç duyuyor. Biz sanayi-belediye işbirliği ile işsiz hemşerilerimizi nitelikli hale getirecek ve iş dünyasına kazandıracak proje üreterek istihdama katkı sunacağız" dedi.  "ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLANACAK"  Gebze'de ulaşım ağının genişletileceğini söyleyen Büyükgöz, "En değerli sermayemiz olan zamanımız trafikte geçiyor. Gebze büyüyen bir şehir. Ulaşım master planı ile Gebze'nin trafiğine çözüm getirecek adımlar atacağız. Ulaşım ağını yeniden gözden geçirecek ve planlayacağız" ifadelerini kullandı.   
Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek ile birlikte TÜKOSİAD'a konuk olan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Kobilerin yanında olacağız. Sanayi-Belediye iş birliği ile istihdama katkı sunacak projeler geliştireceğiz" dedi.

Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek ile birlikte TÜKOSİAD'a konuk olan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Kobilerin yanında olacağız. Sanayi-Belediye iş birliği ile istihdama katkı sunacak projeler geliştireceğiz" dedi. 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve ilçe başkanı İrfan Ayar, Gebze'de TÜKOSİAD'a konuk oldu. TÜKOSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk ve iş adamlarıyla bir araya gelen heyet sivil toplum kuruluşunun faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı. 

"ÖNEMLİ OLAN İSTİKRAR" 
Programda konuşma yapan TÜKOSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, "Bizim için önemli olan istikrar. Bunu da siyasilerimizden bekliyoruz. Üretimin başkenti olan çok özel bir şehirde yaşıyoruz. Bizimde üzerimizde sorumluluklar var. Devlet bizden oluşuyor. Bizde devletimizin gelişimine katkı sunacak organizasyon ve üretimleri sağlamalıyız" dedi. 

"HEDEFİ OLAN HEDEF OLUR" 
Programda konuşma yapan AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, "Ülkemizin hedefleri var. 2023, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için bu seçimler önemli. Dünyanın en büyük 5 ekonomisinden birisi olma yolunda yürüyoruz. Hedefi olan hedef oluyor. Bunu da ülkemize yapılan dış mudahalelerde çok net bir şekilde görüyoruz" ifadelerini kullandı. 

"KOBİLERE ÖNEM VERİYORUZ" 
Programda konuşma yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Macit Zeybek, "Cumhurbaşkanımız her yerde ifade ediyor. Kobilere önem veriyor onların taleplerine çözümler üretiyoruz. Ağustos ayında başlayan bir ekonomi saldırıyla karşı karşıya kaldık. Çok şükür milletimiz dirayetli duruyor. İhracaatta rakamların artması sevindirici bir gelişme. Son rakamlar bizleri sevindiriyor. Daha iyi olacak" dedi. 

"NİTELİKLİ PERSONELLER YETİŞECEK" 
Programda konuşma yapan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Gebze'de iş insanları nitelikli personele ihtiyaç duyuyor. Biz sanayi-belediye işbirliği ile işsiz hemşerilerimizi nitelikli hale getirecek ve iş dünyasına kazandıracak proje üreterek istihdama katkı sunacağız" dedi. 

"ULAŞIM MASTER PLANI HAZIRLANACAK" 
Gebze'de ulaşım ağının genişletileceğini söyleyen Büyükgöz, "En değerli sermayemiz olan zamanımız trafikte geçiyor. Gebze büyüyen bir şehir. Ulaşım master planı ile Gebze'nin trafiğine çözüm getirecek adımlar atacağız. Ulaşım ağını yeniden gözden geçirecek ve planlayacağız" ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.