Zinnur Büyükgöz;Her Mahalle Eşit hizmet Alacak

Siyaset 28.02.2019 - 13:29, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2270+ kez okundu.
 

Zinnur Büyükgöz;Her Mahalle Eşit hizmet Alacak

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM: Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet mahallesinde kapı kapı gezerek projelerini anlattı.
Büyükgöz, ev ev geziyor Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet mahallesinde evlere konuk oldu.  Mahallede yaşayan insanları evlerinde ziyaret eden Büyükgöz, projelerini anlatarak 31 Mart'ta destek istedi. HER MAHALLE EŞİT HİZMET ALACAK Ziyaretlerde açıklama yapan Başkan Adayı Büyükgöz, "Gebze'nin her bir noktasına hizmetlerimizle dokunacağız. Gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve engellilerimize öncelikli hizmetler üreteceğiz. Cumhuriyet mahallesinin ihtiyaçlarını biliyoruz. Cumhur İttifakı adayı olarak 1 Nisan'dan itibaren gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya başlayacağız" dedi. HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM Cumhur İttifakı olarak Gebze'de güçlü bir şekilde kazanacaklarını söyleyen Büyükgöz, "Gebzeli hemşerilerimiz hizmet siyasetinden yana tercihini kullanacaktır. Bizde Gebzeli hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunmak, onlara layık olmak için hizmet üreteceğiz. Ben seçildiğim takdirde herkesin başkanı olacağım. Kimseyle ayrımız, gayrımız yok. Gebze'de kentlilik bilincini oluşturarak büyük bir Gebze ailesini inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.
HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM: Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet mahallesinde kapı kapı gezerek projelerini anlattı.

Büyükgöz, ev ev geziyor

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet mahallesinde evlere konuk oldu.  Mahallede yaşayan insanları evlerinde ziyaret eden Büyükgöz, projelerini anlatarak 31 Mart'ta destek istedi.

HER MAHALLE EŞİT HİZMET ALACAK
Ziyaretlerde açıklama yapan Başkan Adayı Büyükgöz, "Gebze'nin her bir noktasına hizmetlerimizle dokunacağız. Gençlerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve engellilerimize öncelikli hizmetler üreteceğiz. Cumhuriyet mahallesinin ihtiyaçlarını biliyoruz. Cumhur İttifakı adayı olarak 1 Nisan'dan itibaren gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya başlayacağız" dedi.

HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM
Cumhur İttifakı olarak Gebze'de güçlü bir şekilde kazanacaklarını söyleyen Büyükgöz, "Gebzeli hemşerilerimiz hizmet siyasetinden yana tercihini kullanacaktır. Bizde Gebzeli hemşerilerimize hizmetin en iyisini sunmak, onlara layık olmak için hizmet üreteceğiz. Ben seçildiğim takdirde herkesin başkanı olacağım. Kimseyle ayrımız, gayrımız yok. Gebze'de kentlilik bilincini oluşturarak büyük bir Gebze ailesini inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.