ZİNNUR BÜYÜKGÖZ; GEBZE'DE ULAŞIM AĞINI GENİŞLETECEĞİZ

Gebze 29.01.2019 - 13:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2346+ kez okundu.
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ; GEBZE'DE ULAŞIM AĞINI GENİŞLETECEĞİZ

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu esnafını ziyaret etti. Büyükgöz, “Hep birlikte Gebze’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hazırlarken, gönüllere de dokunmayı sürdüreceğiz” dedi
Büyükgöz; “Gebze’de ulaşım ağını genişleteceğiz”   AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Belediye Meclis Üyesi Birol Koç ve parti yöneticileriyle birlikte ilk olarak Hayrat Vakfı Gebze Şubesi'ni ziyaret eden Büyükgöz, burada vakfın çalışmaları hakkında yöneticilerden bilgi aldı.   ULAŞIM AĞINI GENİŞLETECEĞİZ Ardından Tatlıkuyu Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan Büyükgöz, "Gebze'nin önceliklerini biliyoruz. Sizlerin talep ve önerileri ile projelerimize yön vereceğiz. Ben değil, ‘biz’ diyerek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Şuanda devam eden bir metro projesi var. Darıca-Gebze Kent Meydanı ve OSB'lere kadar uzanan bir hat oluşturuluyor. Bizlerde bu projenin yanında farklı ve vizyonel projelerle Gebze’de ulaşım ağını daha da genişleteceğiz” dedi.   GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ “Belediyecilik benim mesleğim” diyen Zinnur Büyükgöz, “Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak teknik anlamda proje üretmek bizim için çok kolay. Biz Gebze'de gönüllere dokunacağız. Hep birlikte Gebze'yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun, lider ilçe yapmak için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu esnafını ziyaret etti. Büyükgöz, “Hep birlikte Gebze’yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hazırlarken, gönüllere de dokunmayı sürdüreceğiz” dedi

Büyükgöz; “Gebze’de ulaşım ağını genişleteceğiz”

 

AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Tatlıkuyu Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Belediye Meclis Üyesi Birol Koç ve parti yöneticileriyle birlikte ilk olarak Hayrat Vakfı Gebze Şubesi'ni ziyaret eden Büyükgöz, burada vakfın çalışmaları hakkında yöneticilerden bilgi aldı.

 

ULAŞIM AĞINI GENİŞLETECEĞİZ

Ardından Tatlıkuyu Mahallesi'nde esnaf ziyareti yapan Büyükgöz, "Gebze'nin önceliklerini biliyoruz. Sizlerin talep ve önerileri ile projelerimize yön vereceğiz. Ben değil, ‘biz’ diyerek çalışmalarımızı yürüteceğiz. Şuanda devam eden bir metro projesi var. Darıca-Gebze Kent Meydanı ve OSB'lere kadar uzanan bir hat oluşturuluyor. Bizlerde bu projenin yanında farklı ve vizyonel projelerle Gebze’de ulaşım ağını daha da genişleteceğiz” dedi.

 

GÖNÜLLERE DOKUNACAĞIZ

“Belediyecilik benim mesleğim” diyen Zinnur Büyükgöz, “Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olarak teknik anlamda proje üretmek bizim için çok kolay. Biz Gebze'de gönüllere dokunacağız. Hep birlikte Gebze'yi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun, lider ilçe yapmak için gayret göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.