ZİNNUR BÜYÜKGÖZ:BÜTÇEYİ DOĞRU KULLANACAĞIZ

Siyaset 12.02.2019 - 12:53, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3356+ kez okundu.
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ:BÜTÇEYİ DOĞRU KULLANACAĞIZ

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Biz millete, Gebzelilere hizmetkar olacağız. Kapım her zaman açık olacak" dedi.
Büyükgöz, "2023 Türkiye’sine örnek bir şehir olacağız”   Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Yenikent Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. SKM çalışmaları kapsamında Yenikent mahallesinde evlere misafir olan Büyükgöz, "Teknik anlamda üreteceğimiz hizmetlerle Gebze'yi 2023'ün Türkiye'sinde örnek alınacak bir şehir haline dönüştüreceğiz. Sosyal belediyecilik çatısı altında, çocuklar bizim, yaşlılar bizim, kadınlar bizim, erkekler bizim anlayışı ile herkesin kullanabileceği projeler üreteceğiz" dedi.   "BÜTÇEYİ DOĞRU KULLANACAĞIZ" Kendisinin Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olduğunu hatırlatan Büyükgöz, "Proje üretmek benim işim. Biz proje üretirken, doğru zamanda, doğru yatırımı gerçekleştireceğiz. Milletin bize emaneti olan bütçeyi doğru kullanacağız. Sırf bir proje ortaya koymak için proje üretmeyeceğiz. Ortaya çıkartacağımız projeler vizyonel, kullanılabilir ama mütevazi projeler olacak" dedi.   "KAPIM HER ZAMAN AÇIK OLACAK" Gebze'de vatandaşlarla her zaman iç içe olacağını söyleyen Büyükgöz, "Ben Gebze'de görev yaptığım dönemde kapım hiç bir zaman kapanmadı. Yine öyle olacak. Biz belirli periyotlarla mahallelerde hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Burada karşılaşamadığımız hemşerilerimizle de belediyemizde düzenleyeceğimiz halk günleri ile buluşacağız. Hayata geçirilecek projelerde sürekli istişare edeceğiz. Hemşerilerimizi can kulağıyla dinleyip, Gebze'yi ortak akıl anlayışı ile yöneteceğiz" dedi.   "CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK" Gebze'de Cumhur İttifakı'nın kazanacağını dile getiren Büyükgöz, "MHP ile yapılan ittifak neticesinde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak sahada çalışmalarımızı yapıyoruz. Hemşerilerimiz teveccüh gösteriyor. İnanıyorum ki, 1 Nisan sabahı kazanan Cumhur İttifakı olacak, hizmet siyaseti olacak. 'Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır' sözünün yansıması olan Cumhur İttifakı, Gebze'de en güçlü yansımasını gösterecektir" dedi.  
Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, "Biz millete, Gebzelilere hizmetkar olacağız. Kapım her zaman açık olacak" dedi.

Büyükgöz, "2023 Türkiye’sine örnek bir şehir olacağız”

 

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Yenikent Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. SKM çalışmaları kapsamında Yenikent mahallesinde evlere misafir olan Büyükgöz, "Teknik anlamda üreteceğimiz hizmetlerle Gebze'yi 2023'ün Türkiye'sinde örnek alınacak bir şehir haline dönüştüreceğiz. Sosyal belediyecilik çatısı altında, çocuklar bizim, yaşlılar bizim, kadınlar bizim, erkekler bizim anlayışı ile herkesin kullanabileceği projeler üreteceğiz" dedi.

 

"BÜTÇEYİ DOĞRU KULLANACAĞIZ"

Kendisinin Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı olduğunu hatırlatan Büyükgöz, "Proje üretmek benim işim. Biz proje üretirken, doğru zamanda, doğru yatırımı gerçekleştireceğiz. Milletin bize emaneti olan bütçeyi doğru kullanacağız. Sırf bir proje ortaya koymak için proje üretmeyeceğiz. Ortaya çıkartacağımız projeler vizyonel, kullanılabilir ama mütevazi projeler olacak" dedi.

 

"KAPIM HER ZAMAN AÇIK OLACAK"

Gebze'de vatandaşlarla her zaman iç içe olacağını söyleyen Büyükgöz, "Ben Gebze'de görev yaptığım dönemde kapım hiç bir zaman kapanmadı. Yine öyle olacak. Biz belirli periyotlarla mahallelerde hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Burada karşılaşamadığımız hemşerilerimizle de belediyemizde düzenleyeceğimiz halk günleri ile buluşacağız. Hayata geçirilecek projelerde sürekli istişare edeceğiz. Hemşerilerimizi can kulağıyla dinleyip, Gebze'yi ortak akıl anlayışı ile yöneteceğiz" dedi.

 

"CUMHUR İTTİFAKI KAZANACAK"

Gebze'de Cumhur İttifakı'nın kazanacağını dile getiren Büyükgöz, "MHP ile yapılan ittifak neticesinde Cumhur İttifakı'nın adayı olarak sahada çalışmalarımızı yapıyoruz. Hemşerilerimiz teveccüh gösteriyor. İnanıyorum ki, 1 Nisan sabahı kazanan Cumhur İttifakı olacak, hizmet siyaseti olacak. 'Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır' sözünün yansıması olan Cumhur İttifakı, Gebze'de en güçlü yansımasını gösterecektir" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.