ZİNNUR BÜYÜKGÖZ :BİZDE VEFA, HİZMETKAR OLMAKTIR

Siyaset 24.01.2019 - 23:28, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1857+ kez okundu.
 

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ :BİZDE VEFA, HİZMETKAR OLMAKTIR

Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, ilçede partinin çeşitli kademelerinde görev yapan istişare kurulu üyeleri ile ‘Vefa Buluşmaları’ adı altında düzenlenen program ile bir araya geldi
Büyükgöz ve Ayar’dan ‘vefa’ buluşması   Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, bugüne kadar partinin çeşitli kademelerinde görev yapan istişare kurulu üyeleri ile ‘Vefa Buluşmaları’ adı altında düzenlenen program kapsamında bir araya geliyor. SKM Başkanlığı tarafından düzenlenen programın ilki, önceki akşam gerçekleştirildi. Program da ilk olarak söz alan İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Sizlerin fikir ve önerileri bizler için önemli. Çalışmalarımızda sizleri yanımızda görmek bizlere ayri bir mutluluk ve çalışma azmi katacaktır” dedi.   BİZDE VEFA, HİZMETKAR OLMAKTIR “AK Parti'de vefa, ikbal peşinde koşmak değildir. AK Parti'de vefa, millete hizmetkar olmaktır” diyen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’de yapmak istediğimiz işler için istişaresiz asla adım atmayacağız. Bizlerin kültüründe istişare önemlidir. Ekip ruhunu hep önemsemişimdir. Ve ekip ruhu ile, kardeşlik düsturu ile hareket etmeye devam edeceğiz. Sizleri hem seçim öncesi hem de seçimden sonra yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, ilçede partinin çeşitli kademelerinde görev yapan istişare kurulu üyeleri ile ‘Vefa Buluşmaları’ adı altında düzenlenen program ile bir araya geldi

Büyükgöz ve Ayar’dan ‘vefa’ buluşması

 

Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, bugüne kadar partinin çeşitli kademelerinde görev yapan istişare kurulu üyeleri ile ‘Vefa Buluşmaları’ adı altında düzenlenen program kapsamında bir araya geliyor. SKM Başkanlığı tarafından düzenlenen programın ilki, önceki akşam gerçekleştirildi. Program da ilk olarak söz alan İlçe Başkanı İrfan Ayar, “Sizlerin fikir ve önerileri bizler için önemli. Çalışmalarımızda sizleri yanımızda görmek bizlere ayri bir mutluluk ve çalışma azmi katacaktır” dedi.

 

BİZDE VEFA, HİZMETKAR OLMAKTIR

“AK Parti'de vefa, ikbal peşinde koşmak değildir. AK Parti'de vefa, millete hizmetkar olmaktır” diyen AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’de yapmak istediğimiz işler için istişaresiz asla adım atmayacağız. Bizlerin kültüründe istişare önemlidir. Ekip ruhunu hep önemsemişimdir. Ve ekip ruhu ile, kardeşlik düsturu ile hareket etmeye devam edeceğiz. Sizleri hem seçim öncesi hem de seçimden sonra yanımızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.