Zinnur Büyükgöz Adem Yavuz Mahallesinde Esanaf Ziyaretinde bulundu.

Gebze 05.12.2020 - 11:30, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2003+ kez okundu.
 

Zinnur Büyükgöz Adem Yavuz Mahallesinde Esanaf Ziyaretinde bulundu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Cuma günü Yeni Bağdat Caddesi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi.
Dün Cuma namazını Adem Yavuz Mahallesi’nde merkez camiinde eda eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.     Vatandaşlarla belediye çalışmalarına ilişkin sohbet eden Başkan Büyükgöz, hizmetlere ilişkin mahalle sakinleriyle istişarede bulundu.   Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, cami cemaatiyle sohbetin ardından Yeni Bağdat Caddesi’ne geçti. Cadde esnaflarının dükkanlarını tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.     Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz, Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan kararlara uyma noktasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı da teşekkür etti. Başkan Büyükgöz belediye çalışmalarına ilişkin bilgi verdiği esnafların talep, görüş ve önerilerini de dinledi.  
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Cuma günü Yeni Bağdat Caddesi esnaflarını ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi.

Dün Cuma namazını Adem Yavuz Mahallesi’nde merkez camiinde eda eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, cami çıkışında vatandaşlarla sohbet etti.

 

 

Vatandaşlarla belediye çalışmalarına ilişkin sohbet eden Başkan Büyükgöz, hizmetlere ilişkin mahalle sakinleriyle istişarede bulundu.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, cami cemaatiyle sohbetin ardından Yeni Bağdat Caddesi’ne geçti. Cadde esnaflarının dükkanlarını tek tek ziyaret eden Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

 

 

Esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz, Kovid 19 virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan kararlara uyma noktasında gösterdikleri hassasiyetten dolayı da teşekkür etti. Başkan Büyükgöz belediye çalışmalarına ilişkin bilgi verdiği esnafların talep, görüş ve önerilerini de dinledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.