Zeybek: “Depremin siyaseti olmaz”

Gündem 03.11.2020 - 12:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2000+ kez okundu.
 

Zeybek: “Depremin siyaseti olmaz”

AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, İzmir depremi sonrası Türkiye’nin yine örnek bir dayanışma sergileyerek, tek yumruk olduğunu belirtti, “Ancak bu acının üzerinden bile şov ve ayrıştırıcı siyaset derdinde olanlar var” dedi.
ÇOK HIZLI VE KOORDİNELİ ÇALIŞMA AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, 100 vatandaşın hayatını kaybettiği ve yüzlerce yaralının bulunduğu İzmir depremiyle ilgili konuştu. 17 Ağustos depremini yaşayan şehrin evlatları olarak,  İzmir’de meydana gelen depremin acılarını en derinden hissetiklerini belirten Zeybek, şunları söyledi: “Geride kalan 85 saati aşkın süreçte; devletimiz tüm kurumlarıyla müteyakkız durumdadır. Enkaz altında bir tek vatandaşımız kalmayana dek, vatandaşlarımız sıcak, sağlam yuvalarına kavuşana dek İzmir’de tam bir seferberlik ruhu ile çalışmalar devam edecektir. Toplam 7 bin 907 personel ve bin 92 araçla, 17 binadaki arama kurtarma çalışmalarından 12’si tamamlanmış olup, 5 farklı lokasyondaki 5 binada çalışmalar devam etmektedir. Kurtarma operasyonlarında şu ana kadar toplam 106 vatandaşımız enkazdan yaralı olarak kurtarıldı. Hükümetimiz, depremin hemen ardından süratle depremzedelerin yaralarını sarmaya ve mağduriyetlerini gidermeye yönelik adımlar atmaya başlamıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin getirdiği hız ve koordinasyonla Sayın Cumhurbaşkanımızın etkili liderliği ile ortaya istikrarlı bir performans çıkmaktadır.” BİR VE BERABER OLMALIYIZ “AFAD, Jandarma Arama Kurtarma, UMKE, Kızılay gibi kurumların yanı sıra ve çevre illerdeki itfaiye ekipleri de dahil tüm birimler harekete geçerek İzmir’de gerekli faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Devletin ve milletin deprem sonrası anında reaksiyon göstermesiyle birlikte gerekli tüm tedbirlerin hızlıca alınması ülkemizde birtakım kesimleri rahatsız ettiğini üzülerek takip ediyoruz. Yerli, milli ve yapıcı bir muhalif anlayış sergileyemeyenler bu elim olayda da tarafgir açıklamalar yapıyor. Bu acı olay üzerinden bile şov ve siyaset yapmak doğru değildir. Biz bir ve bütün olursak önümüzde hiçbir güç duramaz. Bu birlikteliği kimse bozmamalı. Devletimiz ilgili tüm kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşlarımızın emniyetini ve can güvenliğini önceliklendirerek gerekli tedbirleri almakta ve gerekli çalışmaları yürütmektedir. Bu vesile ile deprem bölgesinde fedakarca görev yapan ve birçok vatandaşımızı enkaz altından kurtaran arama-kurtarma ekiplerimize canı gönülden teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı diliyorum”
AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, İzmir depremi sonrası Türkiye’nin yine örnek bir dayanışma sergileyerek, tek yumruk olduğunu belirtti, “Ancak bu acının üzerinden bile şov ve ayrıştırıcı siyaset derdinde olanlar var” dedi.

ÇOK HIZLI VE KOORDİNELİ ÇALIŞMA
AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, 100 vatandaşın hayatını kaybettiği ve yüzlerce yaralının bulunduğu İzmir depremiyle ilgili konuştu. 17 Ağustos depremini yaşayan şehrin evlatları olarak, 
İzmir’de meydana gelen depremin acılarını en derinden hissetiklerini belirten Zeybek, şunları söyledi: “Geride kalan 85 saati aşkın süreçte; devletimiz tüm kurumlarıyla müteyakkız durumdadır. Enkaz altında bir tek vatandaşımız kalmayana dek, vatandaşlarımız sıcak, sağlam yuvalarına kavuşana dek İzmir’de tam bir seferberlik ruhu ile çalışmalar devam edecektir. Toplam 7 bin 907 personel ve bin 92 araçla, 17 binadaki arama kurtarma çalışmalarından 12’si tamamlanmış olup, 5 farklı lokasyondaki 5 binada çalışmalar devam etmektedir. Kurtarma operasyonlarında şu ana kadar toplam 106 vatandaşımız enkazdan yaralı olarak kurtarıldı. Hükümetimiz, depremin hemen ardından süratle depremzedelerin yaralarını sarmaya ve mağduriyetlerini gidermeye yönelik adımlar atmaya başlamıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin getirdiği hız ve koordinasyonla Sayın Cumhurbaşkanımızın etkili liderliği ile ortaya istikrarlı bir performans çıkmaktadır.”
BİR VE BERABER OLMALIYIZ
“AFAD, Jandarma Arama Kurtarma, UMKE, Kızılay gibi kurumların yanı sıra ve çevre illerdeki itfaiye ekipleri de dahil tüm birimler harekete geçerek İzmir’de gerekli faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Devletin ve milletin deprem sonrası anında reaksiyon göstermesiyle birlikte gerekli tüm tedbirlerin hızlıca alınması ülkemizde birtakım kesimleri rahatsız ettiğini üzülerek takip ediyoruz. Yerli, milli ve yapıcı bir muhalif anlayış sergileyemeyenler bu elim olayda da tarafgir açıklamalar yapıyor. Bu acı olay üzerinden bile şov ve siyaset yapmak doğru değildir. Biz bir ve bütün olursak önümüzde hiçbir güç duramaz. Bu birlikteliği kimse bozmamalı. Devletimiz ilgili tüm kurum ve kuruluşlarıyla vatandaşlarımızın emniyetini ve can güvenliğini önceliklendirerek gerekli tedbirleri almakta ve gerekli çalışmaları yürütmektedir. Bu vesile ile deprem bölgesinde fedakarca görev yapan ve birçok vatandaşımızı enkaz altından kurtaran arama-kurtarma ekiplerimize canı gönülden teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı diliyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.