ZAFER KILIÇ'TAN ANLAMLI TEKLİF

20.04.2020 - 21:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3100+ kez okundu.
 

ZAFER KILIÇ'TAN ANLAMLI TEKLİF

Bölge siyasetinin ve İş dünyasının yakından tanıdığı Zafer KILIÇ: '' Geçtiğimiz günlerde #coranavirüs hastalığı nedeniyle hakkınrahmetine kavuşan İlçenin sevilen Önderlerinden Çayırova mandıra Camii imamı Recep Taşkın'ın isminin Çayırova'da yaşatılması için kampanya başlattı. Zafer Kılıç'ın kendi sayfasından yaptıı açıklamada: Sayın Bünyamin Çiftçi başkanim ve meclis üyesi arkadaşlarım ve diğer Siyasi Partiler Çayırova mızda görevi ve hizmeti olan bir çok arkadaşımızda emeği olan çok kıymetli hocamız Recep Taşkın abimizin ilçemizde isminin yaşatılması için bir çalışma yapılmasını rica ediyorum . Mekanı cennet olsun değerli hocamın . Saygılarımla.Dedi.

Bölge siyasetinin ve İş dünyasının yakından tanıdığı Zafer KILIÇ: '' Geçtiğimiz günlerde #coranavirüs hastalığı nedeniyle hakkınrahmetine kavuşan İlçenin sevilen Önderlerinden Çayırova mandıra Camii imamı Recep Taşkın'ın isminin Çayırova'da yaşatılması için kampanya başlattı.

Zafer Kılıç'ın kendi sayfasından yaptıı açıklamada:

Sayın Bünyamin Çiftçi başkanim ve meclis üyesi arkadaşlarım ve diğer Siyasi Partiler Çayırova mızda görevi ve hizmeti olan bir çok arkadaşımızda emeği olan çok kıymetli hocamız Recep Taşkın abimizin ilçemizde isminin yaşatılması için bir çalışma yapılmasını rica ediyorum . Mekanı cennet olsun değerli hocamın .

Saygılarımla.Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.