ZABITA HAFTASI ÇAYIROVA'DA YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI

Çayırova 04.09.2020 - 19:31, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2345+ kez okundu.
 

ZABITA HAFTASI ÇAYIROVA'DA YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Zabıta Teşkilatının 194. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla, belediye zabıta personelinin haftasını kutladı.
Zabıta Haftası nedeniyle zabıta personeliyle belediye önünde düzenlenen programda bir araya gelen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın huzuru ve sağlığı için özverili çalışmalarından dolayı zabıta personeline teşekkür etti.   Başkan Çiftçi, “Çayırova’nın düzeni, huzuru, vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca görevlerini yapan; 194 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan zabıtalarımızla bir aradayız. Tüm zabıtalarımızın Zabıta Haftasını canı gönülden kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.     Zabıta Müdürü Zafer Uyar’ın Başkan Çiftçi’ye, çiçek takdiminin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Zabıta Teşkilatının 194. kuruluş yıl dönümü ve Zabıta Haftası dolayısıyla, belediye zabıta personelinin haftasını kutladı.

Zabıta Haftası nedeniyle zabıta personeliyle belediye önünde düzenlenen programda bir araya gelen Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın huzuru ve sağlığı için özverili çalışmalarından dolayı zabıta personeline teşekkür etti.

 


Başkan Çiftçi, “Çayırova’nın düzeni, huzuru, vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca görevlerini yapan; 194 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan zabıtalarımızla bir aradayız. Tüm zabıtalarımızın Zabıta Haftasını canı gönülden kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

 

 

Zabıta Müdürü Zafer Uyar’ın Başkan Çiftçi’ye, çiçek takdiminin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.