YURTLAR KISMİ HASTANE OLACAK!

Gündem 06.04.2020 - 14:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1983+ kez okundu.
 

YURTLAR KISMİ HASTANE OLACAK!

Kocaeli’de koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni bir karar alındı. Covit 19 hastalığıyla mücadelede, hastanelerde verilen rutin hizmetlerin yanı sıra genel durumu iyi olan ancak hastalık şüphesi olan vatandaşların evlerine gönderilmeden belirli mekanlarda takip edilecek. Kocaeli Valiliği koordinasyonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortak çalışma yürütülerek; İzmit, Körfez ve Gebze bölgesindeki 4 tane kredi yurtlar kurumuna bağlı öğrenci yurdunun bu amaçla tahsis edildi. YURTLARDA KALMALARI SAĞLANACAK   Covit 19 hastalığı olası tanısı almış genel durumu iyi olan, hastanede yatarak tedavi görmesine gerek olmayan, hekimler tarafından tıbbi takiplerinin izole alanlarda yapılması uygun görülen kişilerin belirlenen yurtlarda kalmaları sağlanacaktır. Devlet Hastanelerinin kontrolünde olacak olan kişilere gerektiğinde tıbbi destek sağlanacak. Yurtlarda kalan vatandaşların yemek, temizlik,güvenlik vb. lojistik hizmetleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak. Bu binalarda Devlet Hastanelerinin kontrolünde gerekli çalışmalar yürütülecek. Hazırlıkları tamamlanmış olan yurtlar bu hafta içerisinde hizmete alınacak.  

Kocaeli’de koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni bir karar alındı. Covit 19 hastalığıyla mücadelede, hastanelerde verilen rutin hizmetlerin yanı sıra genel durumu iyi olan ancak hastalık şüphesi olan vatandaşların evlerine gönderilmeden belirli mekanlarda takip edilecek. Kocaeli Valiliği koordinasyonunda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ortak çalışma yürütülerek; İzmit, Körfez ve Gebze bölgesindeki 4 tane kredi yurtlar kurumuna bağlı öğrenci yurdunun bu amaçla tahsis edildi.


YURTLARDA KALMALARI SAĞLANACAK

 


Covit 19 hastalığı olası tanısı almış genel durumu iyi olan, hastanede yatarak tedavi görmesine gerek olmayan, hekimler tarafından tıbbi takiplerinin izole alanlarda yapılması uygun görülen kişilerin belirlenen yurtlarda kalmaları sağlanacaktır. Devlet Hastanelerinin kontrolünde olacak olan kişilere gerektiğinde tıbbi destek sağlanacak. Yurtlarda kalan vatandaşların yemek, temizlik,güvenlik vb. lojistik hizmetleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak. Bu binalarda Devlet Hastanelerinin kontrolünde gerekli çalışmalar yürütülecek. Hazırlıkları tamamlanmış olan yurtlar bu hafta içerisinde hizmete alınacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.