Yrp Gebze'de Dünden bugüne Erbakan konuşuldu.!

Siyaset 10.03.2021 - 10:22, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2511+ kez okundu.
 

Yrp Gebze'de Dünden bugüne Erbakan konuşuldu.!

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçesi Şubat ayı İlçe divanı ‘’Dünden Bugünü Anlatan Erbakan" konseptiyle ilçe merkezinde icra edildi.
Divan Çoban Mustafa Paşa Camii İmam Hatibi Adem Akbaş Hoca’nın Kuran-ı Kerim Tilaveti okumasıyla başladı. Kuran tilavetinin ardından dua ederek programdan ayrıldı.     İlçe Başkanı Engin Kılıç açılış konuşmasında Bugün Türkiye'nin dört bir yanında her kesimden insan 'Erbakan' denildiği zaman 'bolluk' diyor, 'bereket' diyor, 'adalet' diyor, 'refah' diyor. Bu da bizler için en büyük bir manevi mirastır.     Bizler de onun yolundan yürüyen dava erleri olarak bu istikamette ve bu manevi mirastan istifade ederek yolumuza devam ediyoruz dedi. Birim Başkanlarının raporlarının ardından Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Numan Balcı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı anlattı. Sunumunda Erbakan Hocamızın Nezaket sahibi, affedici, cesaret sahibi, İstikamet sahibi, tevekkül sahibi ve mütevazılık sahibi bir liderdi.   Eylemleri, söylemleri ve fikirleri, düşüncesi, zihniyeti birbiriyle paraleldi. Başka şey düşünüp başka şey konuşan değil, konuştuğunu uygulamayan değil, düşündüğü gibi konuşan ve konuştuğunu yapan, gerçekleştiren bir kimseydi. Erbakan Hocamız hepimizin çok iyi bildiği gibi sadece milletimizin, sadece İslam âleminin değil, bütün insanlığın dünya ve ahirette selamete ermesi için canla başla mücadele etti.     Bu mücadelesinde yürümüş olduğu istikamet üç temel sacayağı üzerinde oturuyor. Bir tanesi nefse esaret yerine nefis terbiyesi. İkincisi materyalizm yerine manevi yatçılık, önce ahlak ve maneviyat sancağı. Üçüncüsü de kuvveti değil, hakkı üstün tutmak. Erbakan Hocamızın Nezaket sahibi, affedici, cesaret sahibi, İstikamet sahibi, tevekkül ve mütevazılık sahibi bir liderdi. Erbakan Hocamız örnek insan, örnek Müslüman, örnek mücahit ve gerçek bir dava adamı idi Balcı; Cenabı Allah, inşallah gösterdiği yolda yürümeyi ve gösterdiği hedeflere Milli Görüş'ün ikinci 40 yılında hep birlikte ulaşmayı nasip eylesin ifadesini kullandı.   Yeniden Refah Partisine katılan gençlere rozetlerini Erbakan Vakfı İstanbul İl Başaknı Numan Balcı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Ali Taştan İle Celal Dülger taktı.  
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçesi Şubat ayı İlçe divanı ‘’Dünden Bugünü Anlatan Erbakan" konseptiyle ilçe merkezinde icra edildi.

Divan Çoban Mustafa Paşa Camii İmam Hatibi Adem Akbaş Hoca’nın Kuran-ı Kerim Tilaveti okumasıyla başladı. Kuran tilavetinin ardından dua ederek programdan ayrıldı.

 

 

İlçe Başkanı Engin Kılıç açılış konuşmasında Bugün Türkiye'nin dört bir yanında her kesimden insan 'Erbakan' denildiği zaman 'bolluk' diyor, 'bereket' diyor, 'adalet' diyor, 'refah' diyor. Bu da bizler için en büyük bir manevi mirastır.

 

 

Bizler de onun yolundan yürüyen dava erleri olarak bu istikamette ve bu manevi mirastan istifade ederek yolumuza devam ediyoruz dedi. Birim Başkanlarının raporlarının ardından Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Numan Balcı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızı anlattı. Sunumunda Erbakan Hocamızın Nezaket sahibi, affedici, cesaret sahibi, İstikamet sahibi, tevekkül sahibi ve mütevazılık sahibi bir liderdi.

 

Eylemleri, söylemleri ve fikirleri, düşüncesi, zihniyeti birbiriyle paraleldi. Başka şey düşünüp başka şey konuşan değil, konuştuğunu uygulamayan değil, düşündüğü gibi konuşan ve konuştuğunu yapan, gerçekleştiren bir kimseydi. Erbakan Hocamız hepimizin çok iyi bildiği gibi sadece milletimizin, sadece İslam âleminin değil, bütün insanlığın dünya ve ahirette selamete ermesi için canla başla mücadele etti.

 

 

Bu mücadelesinde yürümüş olduğu istikamet üç temel sacayağı üzerinde oturuyor. Bir tanesi nefse esaret yerine nefis terbiyesi. İkincisi materyalizm yerine manevi yatçılık, önce ahlak ve maneviyat sancağı. Üçüncüsü de kuvveti değil, hakkı üstün tutmak. Erbakan Hocamızın Nezaket sahibi, affedici, cesaret sahibi, İstikamet sahibi, tevekkül ve mütevazılık sahibi bir liderdi. Erbakan Hocamız örnek insan, örnek Müslüman, örnek mücahit ve gerçek bir dava adamı idi Balcı; Cenabı Allah, inşallah gösterdiği yolda yürümeyi ve gösterdiği hedeflere Milli Görüş'ün ikinci 40 yılında hep birlikte ulaşmayı nasip eylesin ifadesini kullandı.

 

Yeniden Refah Partisine katılan gençlere rozetlerini Erbakan Vakfı İstanbul İl Başaknı Numan Balcı ve İl Yönetim Kurulu üyeleri Ali Taştan İle Celal Dülger taktı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.