YouTube Önemli Karar Aldı

Yaşam 18.09.2019 - 00:16, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2744+ kez okundu.
 

YouTube Önemli Karar Aldı

YouTube, müzik videolarının reklamlar aracılığıyla yükselmesine izin vermeyecek.
Birçok sanatçı ve müzik şirketi, kendi kliplerinin YouTube'da daha fazla izlenmesini sağlamak ve en çok izlenilen videolar arasına girebilmek için reklam yöntemine başvuruyor. YouTube ise bu durumun, video görüntüleme sayısında haksızlığa neden olduğunu düşünerek, müzik kliplerinin görüntüleme biçiminde değişikliğe gitti.     KLİP SAHİPLERİ, BİNLERCE LİRA HARCAYIP İZLENME SAYISINI ARTIRAMAYACAK   Birçok müzik şirketi, binlerce lira harcayıp reklam yoluyla video izlenme sayısını artırıyor. YouTube ise müzik klipleri arasındaki rekabetin, tamamen organik olmasını istiyor. YouTube'un müzik kliplerine uyguladığı yeni özellikle birlikte, bundan böyle reklam yoluyla elde edilen izlenmeler hesaba katılmayacak. Yeni değişiklik ile birlikte şirketler, binlerce lira harcayıp video kliplerini trend listelerine sokamayacak. Böylece, en çok izlenen müzik klipleri listesi tamamen organik ve şeffaf olacak.
YouTube, müzik videolarının reklamlar aracılığıyla yükselmesine izin vermeyecek.

Birçok sanatçı ve müzik şirketi, kendi kliplerinin YouTube'da daha fazla izlenmesini sağlamak ve en çok izlenilen videolar arasına girebilmek için reklam yöntemine başvuruyor. YouTube ise bu durumun, video görüntüleme sayısında haksızlığa neden olduğunu düşünerek, müzik kliplerinin görüntüleme biçiminde değişikliğe gitti.

 

 

KLİP SAHİPLERİ, BİNLERCE LİRA HARCAYIP İZLENME SAYISINI ARTIRAMAYACAK

 

Birçok müzik şirketi, binlerce lira harcayıp reklam yoluyla video izlenme sayısını artırıyor. YouTube ise müzik klipleri arasındaki rekabetin, tamamen organik olmasını istiyor. YouTube'un müzik kliplerine uyguladığı yeni özellikle birlikte, bundan böyle reklam yoluyla elde edilen izlenmeler hesaba katılmayacak.

Yeni değişiklik ile birlikte şirketler, binlerce lira harcayıp video kliplerini trend listelerine sokamayacak. Böylece, en çok izlenen müzik klipleri listesi tamamen organik ve şeffaf olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.