Yoğun Tepkiler Üzerine Haber Başlığını Değiştirdi

Gündem 16.10.2019 - 15:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2207+ kez okundu.
 

Yoğun Tepkiler Üzerine Haber Başlığını Değiştirdi

Giresun’un Dereli ilçesinde iki hafta önce yaşanan cinayet haberini okurlarına “Giresunlu Katil Gebze’de Yakalandı” diyerek duyuran Hedef Gazetesi gelen tepkiler üzerine haber başlığını değiştirdi. HABER BAŞLIĞI GİRESUNLULARI ÜZMÜŞTÜ Gazetemize ulaşan Giresunlu okurlarımız böyle bir başlığın ancak kasıtlı ve farklı bir amaçla atılacağını belirtmiş ve haber başlığı ile alakalı tepkilerini dile getirmişlerdi. Bunun üzerine Hedef Gazetesi yönetimi konuyla alakalı “Amacımız Giresunlu hemşerilerimizi incitmek değil şahsın nereden geldiğini vurgulamak. Yanlış anlaşılma için özür dileriz” açıklamasında bulundu.

Giresun’un Dereli ilçesinde iki hafta önce yaşanan cinayet haberini okurlarına “Giresunlu Katil Gebze’de Yakalandı” diyerek duyuran Hedef Gazetesi gelen tepkiler üzerine haber başlığını değiştirdi.

HABER BAŞLIĞI GİRESUNLULARI ÜZMÜŞTÜ
Gazetemize ulaşan Giresunlu okurlarımız böyle bir başlığın ancak kasıtlı ve farklı bir amaçla atılacağını belirtmiş ve haber başlığı ile alakalı tepkilerini dile getirmişlerdi. Bunun üzerine Hedef Gazetesi yönetimi konuyla alakalı “Amacımız Giresunlu hemşerilerimizi incitmek değil şahsın nereden geldiğini vurgulamak. Yanlış anlaşılma için özür dileriz” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.