Yılmaz’dan Çiftçi’ye Ziyaret

Çayırova 19.08.2020 - 11:44, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3078+ kez okundu.
 

Yılmaz’dan Çiftçi’ye Ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti.
Gün içerisinde ilçede bir dizi programlar gerçekleştiren ve akabinde Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin’i, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ve ilçe yöneticileri eşliğinde ziyaret eden Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz son ziyaretini başkan Çiftçi’ye gerçekleştirdi.     Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yapılan ve planlanan çalışmalar değerlendirildi. Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde, Çayırova için projelendirilen yatırımlarında masaya yatırıldığı ziyarette projelerin aşamaları hakkında da bilgiler paylaşıldı.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’yi ziyaret etti.

Gün içerisinde ilçede bir dizi programlar gerçekleştiren ve akabinde Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin’i, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dünmez ve ilçe yöneticileri eşliğinde ziyaret eden Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz son ziyaretini başkan Çiftçi’ye gerçekleştirdi.

 

 

Belediye başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yapılan ve planlanan çalışmalar değerlendirildi. Karşılıklı fikir alışverişi içerisinde, Çayırova için projelendirilen yatırımlarında masaya yatırıldığı ziyarette projelerin aşamaları hakkında da bilgiler paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.