YENİDEN REFAH PARTİSİ GEBZE KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ.

Gebze 25.04.2019 - 08:41, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2574+ kez okundu.
 

YENİDEN REFAH PARTİSİ GEBZE KAYMAKAMINI ZİYARET ETTİ.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Parti Yönetimi Kaymakam Sayın Mustafa Güler'e ziyarette bulundu.
Yeniden Refah Partisi olarak Milletimizin milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşmesi ve bölünmez bir bütün teşkil etmesini sağlayacağız. Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini tam manasıyla teminat altına alacağız. Toplumda birlik, beraberlik ve kardeşliğini güçlendireceğiz, toplumsal huzur ve barış ortamını tam manasıyla tesis edeceğiz. Toplumun ve ülkenin teminatı olan, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve yeni kuşaklara aktarılmasında hayati öneme sahip olan aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için çalışacağız. Devlet-millet kaynaşmasını sağlayacağız dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Mustafa Güler teşekkür ederek,Yeniden Refah Partisinin Türk siyasetine hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam Güler siyasi partilerin çözüm odaklı çalışmaları gerektiğini ayrıca siyasi partilerin birlik ve beraberliğin mihenk taşı olduklarını sözlerine ekledi.  
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve Parti Yönetimi Kaymakam Sayın Mustafa Güler'e ziyarette bulundu.

Yeniden Refah Partisi olarak Milletimizin milli ve manevi değerlerimiz etrafında birleşmesi ve bölünmez bir bütün teşkil etmesini sağlayacağız.

Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerini tam manasıyla teminat altına alacağız.

Toplumda birlik, beraberlik ve kardeşliğini güçlendireceğiz, toplumsal huzur ve barış ortamını tam manasıyla tesis edeceğiz.

Toplumun ve ülkenin teminatı olan, milli ve manevi değerlerimizin korunması ve yeni kuşaklara aktarılmasında hayati öneme sahip olan aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesi için çalışacağız. Devlet-millet kaynaşmasını sağlayacağız dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Mustafa Güler teşekkür ederek,Yeniden Refah Partisinin Türk siyasetine hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Güler siyasi partilerin çözüm odaklı çalışmaları gerektiğini ayrıca siyasi partilerin birlik ve beraberliğin mihenk taşı olduklarını sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.