Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ekonomik İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Arslantaş

Gebze 15.12.2020 - 15:33, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2753+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ekonomik İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Arslantaş

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ekonomik İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Arslantaş Yaptığı yazılı basın açıklamasında:
  ''Korona virüs salgınının sebep olduğu bu çalkantılı dönemde, ekonomik, sosyal ve siyasal yapıların yeniden sorgulanmaya başlanması ve herkesin hayatın her alanında “yeninin” arayışı içerisinde olması bizim için çok önemli bir fırsat penceresi aralamaktadır.   Kendi medeniyet anlayışımızın öngördüğü ekonomik, sosyal ve siyasal yapıları inşa etmeye hiç bu kadar yakın olmamıştık. Her köklü değişim dayanılması ağır bedellere/maliyetlere sebep olmaktadır.      Korona virüs salgınının sebep olduğu ekonomik krizin maliyetini öderken (ki zaten ödeyeceğiz) kendi düşünce dünyamıza ait Faizsiz adil paylaşımlı bir sistemi kurabilirsek, bu ekonomik krizden karlı çıkacak tek ülke olabiliriz. Faizsiz ekonomik düzeni kurabileceğimize inanmalıyız; bugün itibariyle batı medeniyetinin bütün karizması ayaklar altındayken, bu fırsatı kaçırmanın bedeli çok daha ağır olabilir.   Özellikle küçük ölçekli Esnaflarımızın çok büyük sıkıntıları var geleceğe dair çok büyük kaygılar oluşturmakta ve bu Pandemi sürecinden sonra tekrar eski düzeni çoğu esnafımızın bulamayacağını düşünüyoruz. Devletimizin İvedilikle Kobi, esnaf ve çalışanları için çözümler üretmesi lazım. Sokağa çıkmamakla evde oturtmakla Kobilere, Esnafa ve çalışanlara ne kadar yardımcı olabilir ve çözüm üretebiliriz.   Mücbir sebep ilanı olarak tüm firmaları kapsayacak şekilde Genelge ile çalışması durdurulan işletmeler ve kısmi faaliyet gösteren esnaflarımızın İhtiyaçlarını karşılamak için geri ödemesiz olarak öngörülen 1000 TL’lik 3 aylık ödeme işyerlerini hiç açamayan esnafımıza yetersiz olur.   Kira desteği Büyük şehirlerde 750 küçük şehirlerde 500 TL yetmezama  evet iyi olur. Hepimiz bu büyük geminin içerisindeyiz zaman birlik olma zamanıdır beraber olma zamanıdır dayanışma zamanıdır. Böylesi zor bir dönemde başta devletimiz ve bizler olmak şartıylanasıl bir katkı ortaya koyabiliriz neler yapabiliriz ona bakmamız lazım.   Gebze Esnafımıza yerel esnafımıza sahip çıkıp alışverişlerimizde onlardan yapmalıyız.. Gün birlik günü gün Esnafımıza sahip çıkma günü; Hiçbir siyası çıkar menfaat gözetmeksizin tüm siyasiler olarak bu işin üstesinden gelmek için taşın altına elimizi koymalıyız.   Aliş verişlerimizle Gebzeli Esnafımızın yanında olmalıyız.Tüm teşkilat mensuplarımıza ve Gebzeli Hemşerilerimize diyoruzki Gün birilk olma günü Esnafımıza sahip çıkalım''.Dedi.     Yeniden Refah Partisi     Gebze İlçe Teşkilatı Ekonomik İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Arslantaş  
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Ekonomik İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Arslantaş Yaptığı yazılı basın açıklamasında:

 

''Korona virüs salgınının sebep olduğu bu çalkantılı dönemde, ekonomik, sosyal ve siyasal yapıların yeniden sorgulanmaya başlanması ve herkesin hayatın her alanında “yeninin” arayışı içerisinde olması bizim için çok önemli bir fırsat penceresi aralamaktadır.

 

Kendi medeniyet anlayışımızın öngördüğü ekonomik, sosyal ve siyasal yapıları inşa etmeye hiç bu kadar yakın olmamıştık. Her köklü değişim dayanılması ağır bedellere/maliyetlere sebep olmaktadır.

 

 

 Korona virüs salgınının sebep olduğu ekonomik krizin maliyetini öderken (ki zaten ödeyeceğiz) kendi düşünce dünyamıza ait Faizsiz adil paylaşımlı bir sistemi kurabilirsek, bu ekonomik krizden karlı çıkacak tek ülke olabiliriz. Faizsiz ekonomik düzeni kurabileceğimize inanmalıyız; bugün itibariyle batı medeniyetinin bütün karizması ayaklar altındayken, bu fırsatı kaçırmanın bedeli çok daha ağır olabilir.

 

Özellikle küçük ölçekli Esnaflarımızın çok büyük sıkıntıları var geleceğe dair çok büyük kaygılar oluşturmakta ve bu Pandemi sürecinden sonra tekrar eski düzeni çoğu esnafımızın bulamayacağını düşünüyoruz. Devletimizin İvedilikle Kobi, esnaf ve çalışanları için çözümler üretmesi lazım. Sokağa çıkmamakla evde oturtmakla Kobilere, Esnafa ve çalışanlara ne kadar yardımcı olabilir ve çözüm üretebiliriz.

 

Mücbir sebep ilanı olarak tüm firmaları kapsayacak şekilde Genelge ile çalışması durdurulan işletmeler ve kısmi faaliyet gösteren esnaflarımızın İhtiyaçlarını karşılamak için geri ödemesiz olarak öngörülen 1000 TL’lik 3 aylık ödeme işyerlerini hiç açamayan esnafımıza yetersiz olur.

 

Kira desteği Büyük şehirlerde 750 küçük şehirlerde 500 TL yetmezama  evet iyi olur. Hepimiz bu büyük geminin içerisindeyiz zaman birlik olma zamanıdır beraber olma zamanıdır dayanışma zamanıdır. Böylesi zor bir dönemde başta devletimiz ve bizler olmak şartıylanasıl bir katkı ortaya koyabiliriz neler yapabiliriz ona bakmamız lazım.

 

Gebze Esnafımıza yerel esnafımıza sahip çıkıp alışverişlerimizde onlardan yapmalıyız.. Gün birlik günü gün Esnafımıza sahip çıkma günü; Hiçbir siyası çıkar menfaat gözetmeksizin tüm siyasiler olarak bu işin üstesinden gelmek için taşın altına elimizi koymalıyız.

 

Aliş verişlerimizle Gebzeli Esnafımızın yanında olmalıyız.Tüm teşkilat mensuplarımıza ve Gebzeli Hemşerilerimize diyoruzki Gün birilk olma günü Esnafımıza sahip çıkalım''.Dedi.

 

 

Yeniden Refah Partisi  

  Gebze İlçe Teşkilatı

Ekonomik İşlerden Sorumlu

İlçe Başkan Yardımcısı

Mustafa Arslantaş

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.