Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’ın Ramazan-ı Şerif Mesaji

Gündem 25.04.2020 - 14:58, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1987+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’ın Ramazan-ı Şerif Mesaji

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’ın Ramazan-ı Şerif Mesaji     Başı rahmet,ortası magfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’e bizleri yeniden ulaştıran Rabbimize şükürler ediyor ve aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum. İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerde İslam dünyasında, özellikle de coğrafyamızda yaşanmakta olan ve bizleri de yakından ilgilendiren ve etkileyen, dış güçlerin bölgemizdeki barış ve istikrarı ortadan kaldırmaya yönelik olarak organize ettiği savaşların ortaya çıkardığı acı tablolara ilave olarak, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını da ne yazık ki ülkemizi ve milletimizi hem sağlık alanında hem de ekonomik açıdan derinden etkilemiştir. Rabbimiz’den Ramazan-ı Şerif ayı hürmetine, Millet olarak ve tüm insanlık olarak yaşadığımız bu zor süreçlerden bizleri kurtarmasını, bir an evvel selamete ulaştırmasını niyaz ediyorum. Bu mübarek ayın ülkemizde ve tüm İslam Alemi’nde birlik,beraberlik ve kardeşlik duygularımızın güçlenmesine vesile olması duasıyla, Aziz Milletimiz’i hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç’ın Ramazan-ı Şerif Mesaji

 

 

Başı rahmet,ortası magfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif’e bizleri yeniden ulaştıran Rabbimize şükürler ediyor ve aziz milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ediyorum.

İçinde bulunduğumuz bu mübarek günlerde İslam dünyasında, özellikle de coğrafyamızda yaşanmakta olan ve bizleri de yakından ilgilendiren ve etkileyen, dış güçlerin bölgemizdeki barış ve istikrarı ortadan kaldırmaya yönelik olarak organize ettiği savaşların ortaya çıkardığı acı tablolara ilave olarak, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını da ne yazık ki ülkemizi ve milletimizi hem sağlık alanında hem de ekonomik açıdan derinden etkilemiştir.

Rabbimiz’den Ramazan-ı Şerif ayı hürmetine, Millet olarak ve tüm insanlık olarak yaşadığımız bu zor süreçlerden bizleri kurtarmasını, bir an evvel selamete ulaştırmasını niyaz ediyorum.

Bu mübarek ayın ülkemizde ve tüm İslam Alemi’nde birlik,beraberlik ve kardeşlik duygularımızın güçlenmesine vesile olması duasıyla,

Aziz Milletimiz’i hürmet ve muhabbetle selamlıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.