Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç

Gündem 11.04.2019 - 17:43, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1950+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 174.yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı
Kılıç Mesajında: Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir.   Emniyet teşkilatımız milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakar ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır. Devletimizin öncelikli görevi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmektir.   Bu doğrultuda Vatan topragımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın. Kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası'nı kutluyoruz dedi.                                                                                  
Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe başkanı Engin Kılıç Türk Polis teşkilatının kuruluşunun 174.yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı

Kılıç Mesajında:

Ülkemizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin devamı içinde vazgeçilmez bir unsur olan polis teşkilatımız, köklü kurumlarımızın başında gelmektedir.

 

Emniyet teşkilatımız milletimizin bağrından çıkmış güzide mensuplarının fedakar ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır. Devletimizin öncelikli görevi, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamasını temin etmektir.

 

Bu doğrultuda Vatan topragımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, milletimizin huzuru ve güvenliği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Türk Polis Teşkilatımızın. Kuruluş yıl dönümünü ve içinde bulunduğumuz ‘Polis Haftası'nı kutluyoruz dedi.
 

 

                                                                       

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.