YENİDEN REFAH PARTİSİ EMNİYETİ ZİYARET ETTİ

Siyaset 17.03.2021 - 11:06, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:24 2119+ kez okundu.
 

YENİDEN REFAH PARTİSİ EMNİYETİ ZİYARET ETTİ

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Başkan Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ’ye ziyarette bulundu.
Ziyarette Konuşan Engin Kılıç Atandığı günden bugüne Gebze’mizde yapılan uyuşturucuyla mücadele ve asayiş olaylarına hızlı ulaşımı için emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz.   Emniyet teşkilatımızın fedakâr ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır. Andemi sürecinde sorumlulukları sağlık çalışanlarımızla birlikte katlat artmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. dedi.   Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken sorunların çözümü için toplumun bütün paydaşları elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.
Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Başkan Engin Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili ’ye ziyarette bulundu.

Ziyarette Konuşan Engin Kılıç Atandığı günden bugüne Gebze’mizde yapılan uyuşturucuyla mücadele ve asayiş olaylarına hızlı ulaşımı için emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz.

 

Emniyet teşkilatımızın fedakâr ve cansiperane çalışmalarının Halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır. Andemi sürecinde sorumlulukları sağlık çalışanlarımızla birlikte katlat artmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. dedi.

 


Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili; Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken sorunların çözümü için toplumun bütün paydaşları elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.