Yeni Köşe Yazısı

Gündem 18.03.2020 - 15:55, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2920+ kez okundu.
 

Yeni Köşe Yazısı

Sorum net. Birkaç defa yazdık, çizdik, beklentilerimizi belirttik. Sağ olsun Gebzeliler her zamanki gibi cömertliklerini şu saate kadar sürdürmeye devam ediyorlar.
Önümüzde 11 ayın sultanı Ramazan ayı var. Ramazan bereket, bolluk, bereket ve rahmet ayı. Camilerimiz, tekkelerimiz dolup taşacak ve Hak sadası nice gönüllere huzur katacak.   İşte böyle maneviyatı bol bir ay içinde acaba camimiz ibadete açılacak mı?   Buradan mülki ve idari büyüklerimize, zenginlerimize, hayırseverlerimize ve sevgili Gebzelilere seslenmek istiyorum.   Son bir destek ve gayretle Çarşı Camimiz ibadete açılsın, eller duaya kalksın, alınlar secde etsin, Gebzeliler ve başka ilçelerden Gebze’mize gelenler de bu camimizden istifade etsinler.   Hakkı zikredenlerin olduğu bir belde de berekette olur. İnsanlara ve şehrimize ayrı bir hava gelir. Zaten camimiz çarşımıza ayrı bir heybet ve güzellik kattı. Uzaktan minaresinin bile gözükmesi ne kadar hoşluk veriyor insana.   Çocuklarımız dinini ve diyanetini camilerimizde öğrenecekler. İbadet edenler daha ferah ve geniş ortamda rahatça ibadetlerini yapabilecekler. Camimizin müştemilatı daha kapsamlı olacak.   Hadi!   Artık bitirelim camimizin şu son işlerini.   Hadi cömert Gebzeliler. Buraya kadar sizler getirdiniz. Artık son bir destekle noktayı koyalım inşallah.   Ramazan ayında teravihlerle dolsun taşsın bu yepyeni camimiz.   Az çok demeden yardımlarımızı yapalım.   İşte hesap numaraları..   Gebze Çarşı Camii Banka Hesap Numarası Kuveyt Türk İbrahim Ağa Caddesi TR85 0020 5000 0946 1799 0000 01   Camii Dernek Başkanı Tamer Demir / 0533 282 28 52 Camii İmamı Fikret Turan / 0535 766 57 06   www.gebzecarsicami.com
Sorum net. Birkaç defa yazdık, çizdik, beklentilerimizi belirttik. Sağ olsun Gebzeliler her zamanki gibi cömertliklerini şu saate kadar sürdürmeye devam ediyorlar.

Önümüzde 11 ayın sultanı Ramazan ayı var. Ramazan bereket, bolluk, bereket ve rahmet ayı. Camilerimiz, tekkelerimiz dolup taşacak ve Hak sadası nice gönüllere huzur katacak.

 

İşte böyle maneviyatı bol bir ay içinde acaba camimiz ibadete açılacak mı?

 

Buradan mülki ve idari büyüklerimize, zenginlerimize, hayırseverlerimize ve sevgili Gebzelilere seslenmek istiyorum.

 

Son bir destek ve gayretle Çarşı Camimiz ibadete açılsın, eller duaya kalksın, alınlar secde etsin, Gebzeliler ve başka ilçelerden Gebze’mize gelenler de bu camimizden istifade etsinler.

 

Hakkı zikredenlerin olduğu bir belde de berekette olur. İnsanlara ve şehrimize ayrı bir hava gelir. Zaten camimiz çarşımıza ayrı bir heybet ve güzellik kattı. Uzaktan minaresinin bile gözükmesi ne kadar hoşluk veriyor insana.

 

Çocuklarımız dinini ve diyanetini camilerimizde öğrenecekler. İbadet edenler daha ferah ve geniş ortamda rahatça ibadetlerini yapabilecekler. Camimizin müştemilatı daha kapsamlı olacak.

 

Hadi!

 

Artık bitirelim camimizin şu son işlerini.

 

Hadi cömert Gebzeliler. Buraya kadar sizler getirdiniz. Artık son bir destekle noktayı koyalım inşallah.

 

Ramazan ayında teravihlerle dolsun taşsın bu yepyeni camimiz.

 

Az çok demeden yardımlarımızı yapalım.

 

İşte hesap numaraları..

 

Gebze Çarşı Camii Banka Hesap Numarası

Kuveyt Türk İbrahim Ağa Caddesi

TR85 0020 5000 0946 1799 0000 01

 

Camii Dernek Başkanı

Tamer Demir / 0533 282 28 52

Camii İmamı

Fikret Turan / 0535 766 57 06

 

www.gebzecarsicami.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.