Yeni Köşe Yazısı

Gündem 15.01.2020 - 16:21, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2869+ kez okundu.
 

Yeni Köşe Yazısı

Değerli Gebzenin Sesi okuyucuları.. Çok keyifle okuduğum bir yazıyı paylaşmak istedim bu hafta sizlerle. Dikkat vererek her satırını okuyun lütfen.
Siyanür, domestos, kafa kesme, GDO, kimyasallar ve anne lütfen ölme...! Nasıl başlık ama? Birbiriyle tam zıt dursalar bile, aynı pazılın parçaları aslında.   Çırpınalım duralım "zihinlerimiz yönetiliyor!" diye..  Toplum hala "komplo bunlar komplo" demekten öteye gidemesin.. Verilen bu umursamaz tepkiler dahi, aslında ne kadar haklı olduğumuzun bir göstergesidir. Evet.. Yazının devamını okumak için tıklayın..
Değerli Gebzenin Sesi okuyucuları.. Çok keyifle okuduğum bir yazıyı paylaşmak istedim bu hafta sizlerle. Dikkat vererek her satırını okuyun lütfen.

Siyanür, domestos, kafa kesme, GDO, kimyasallar ve anne lütfen ölme...!

Nasıl başlık ama?

Birbiriyle tam zıt dursalar bile, aynı pazılın parçaları aslında.

 

Çırpınalım duralım "zihinlerimiz yönetiliyor!" diye.. 

Toplum hala "komplo bunlar komplo" demekten öteye gidemesin..

Verilen bu umursamaz tepkiler dahi, aslında ne kadar haklı olduğumuzun bir göstergesidir.

Evet..

Yazının devamını okumak için tıklayın..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.