Yeni Köşe Yazısı

Siyaset 04.12.2019 - 13:59, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2026+ kez okundu.
 

Yeni Köşe Yazısı

Evet. Açık açık soruyorum. Genelde Yeniden Refah Partisi’ni özelde ise Gebze İlçe Teşkilatı’nı takip ediyor musunuz?
Belki hiç dikkatinizi çekmedi belki de çok yakından takip ediyorsunuz!   Anlatmak istediğim şu aslında. Şurasını netleştirelim. Yeniden Refah Partisi, Türkiye sathında özellikle Ankara’daki o muhteşem kongreden sonra dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Muazzam bir kalabalığa seslendi Genel Başkan Erbakan. Türkiye’de zaten hemen hemen her yerde teşkilatlanmış durumda. Erbakan’ın sosyal medyayı da iyi kullanarak vatandaşlara ve partililere seslenmesi popülerlik kazanma noktasında son derece iyi adım. Gerçi popüler olmaktan ziyade onlar gerçeği, hakikati, olması gerekeni ya da eksiklikleri dile getiriyor ve en önemlisi çaplı muhalefet görevini sürdürüyorlar.   Gebze İlçe Teşkilatı’na gelince…   Engin Kılıç, gerçekten teşkilat tarafından sevilen bir isim. Tespitleri, gayreti ve teşkilata olan yaklaşımı partiye olan ilgiyi de artırmıyor değil. Gel gelelim Sayın Kılıç, tabanda beklenen, istenilen yani nelerin olması gerektiğine dair birçok isteği çok iyi bilen biri.   Gebze’de çok iyi teşkilatlandılar. Herkeste ayrı bir heyecan ve samimiyet var. Kılıç, bunu parti içinde çok iyi sağlamış. Unutmamak lazım. Ne olursa olsun yani teşkilatın çok heyecana sahip olması da yeterli gelmez bazen. Neden? Çünkü teşkilatta başkanın vizyonu çerçevesinde hareket etmek zorunda kalabilirler. Başkan heyecanlı, azimli olursa oradaki teşkilatta harekete geçer ve o çark döner. Başkan olmanın faktörü yani iyi başkan faktörü burada ortaya çıkıyor. Gebze teşkilatı bu açıdan bence çok şanslı. Engin Başkan, vizyoner ve ne yapacağını ne istediğini bilen tecrübeli bir isim.   Hadi size bir şey daha söyleyeyim:   Ben Engin Kılıç’ın gelecekte Gebze Belediye Başkanı olacağına inanıyorum ve bunun içinde oldukça iddialıyım. Kendisinin niyeti vardır yoktur onu bilmem ama benim gönlümden geçen bu. Tabii bu heyecan, gayret, azim ve samimiyet kaybedilmediği müddetçe. Birileri bana ütopik hayaller kuruyorsun diyebilirler ama buraya yazdım. Bu yazımı eğer ölmez sağ kalırsak herkese hatırlatırım.   Yeniden Refah’ı yakından izleyin derim.   Engin Başkan’ı yakından takip edin derim.   İlkeli ve omurgalı partiye ve siyasetçiye her zaman ihtiyacımız var.
Evet. Açık açık soruyorum. Genelde Yeniden Refah Partisi’ni özelde ise Gebze İlçe Teşkilatı’nı takip ediyor musunuz?

Belki hiç dikkatinizi çekmedi belki de çok yakından takip ediyorsunuz!

 

Anlatmak istediğim şu aslında. Şurasını netleştirelim. Yeniden Refah Partisi, Türkiye sathında özellikle Ankara’daki o muhteşem kongreden sonra dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Muazzam bir kalabalığa seslendi Genel Başkan Erbakan. Türkiye’de zaten hemen hemen her yerde teşkilatlanmış durumda. Erbakan’ın sosyal medyayı da iyi kullanarak vatandaşlara ve partililere seslenmesi popülerlik kazanma noktasında son derece iyi adım. Gerçi popüler olmaktan ziyade onlar gerçeği, hakikati, olması gerekeni ya da eksiklikleri dile getiriyor ve en önemlisi çaplı muhalefet görevini sürdürüyorlar.

 

Gebze İlçe Teşkilatı’na gelince…

 

Engin Kılıç, gerçekten teşkilat tarafından sevilen bir isim. Tespitleri, gayreti ve teşkilata olan yaklaşımı partiye olan ilgiyi de artırmıyor değil. Gel gelelim Sayın Kılıç, tabanda beklenen, istenilen yani nelerin olması gerektiğine dair birçok isteği çok iyi bilen biri.

 

Gebze’de çok iyi teşkilatlandılar. Herkeste ayrı bir heyecan ve samimiyet var. Kılıç, bunu parti içinde çok iyi sağlamış. Unutmamak lazım. Ne olursa olsun yani teşkilatın çok heyecana sahip olması da yeterli gelmez bazen. Neden? Çünkü teşkilatta başkanın vizyonu çerçevesinde hareket etmek zorunda kalabilirler. Başkan heyecanlı, azimli olursa oradaki teşkilatta harekete geçer ve o çark döner. Başkan olmanın faktörü yani iyi başkan faktörü burada ortaya çıkıyor. Gebze teşkilatı bu açıdan bence çok şanslı. Engin Başkan, vizyoner ve ne yapacağını ne istediğini bilen tecrübeli bir isim.

 

Hadi size bir şey daha söyleyeyim:

 

Ben Engin Kılıç’ın gelecekte Gebze Belediye Başkanı olacağına inanıyorum ve bunun içinde oldukça iddialıyım. Kendisinin niyeti vardır yoktur onu bilmem ama benim gönlümden geçen bu. Tabii bu heyecan, gayret, azim ve samimiyet kaybedilmediği müddetçe. Birileri bana ütopik hayaller kuruyorsun diyebilirler ama buraya yazdım. Bu yazımı eğer ölmez sağ kalırsak herkese hatırlatırım.

 

Yeniden Refah’ı yakından izleyin derim.

 

Engin Başkan’ı yakından takip edin derim.

 

İlkeli ve omurgalı partiye ve siyasetçiye her zaman ihtiyacımız var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.