YENİ İ10 N LİNE’IN ÜRETİMİNE BAŞLADI.

Ekonomi 26.06.2020 - 18:27, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2397+ kez okundu.
 

YENİ İ10 N LİNE’IN ÜRETİMİNE BAŞLADI.

Hyundai Assan Yeni i10 N Line’ın Üretimine Başladı.
  Hyundai, i10 modelinin sportif versiyonu N Line’ın üretimine İzmit’teki tesislerinde başladı. A segmentine dinamizm getiren araç, 1.0 litrelik Turbo GDi motor ile 100 beygir güç üretiyor. Yeni i10 N Line, kısa süre içerisinde Avrupa'da satışa sunulacak.   Hyundai, A segmentindeki başarılı modeli i10’a yepyeni bir versiyon daha ekledi. İlk kez 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan i10 N Line, İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasında üretilmeye başlandı. A segmentine farklı bir bakış açısı getirecek olan i10 N line, standart versiyonu gibi 40’tan fazla ülkeye ihraç edilerek “Made in Turkey” imzasını gururla taşıyacak.   Yeni i10 N Line, dinamik N Line donanım seviyesiyle donatılmış dördüncü Hyundai modeli olarak dikkat çekiyor. Hyundai’nin yüksek performanslı N otomobillerinden ilham alan N Line versiyonları, sportif dış ve iç tasarım özellikleriyle marka kimliğine katkıda bulunuyor. Hyundai i10 N Line’ın ön ve arka tamponlarında yer alan tasarım değişiklikleri ilk bakışta farkediliyor. Yatay şekilde konumlandırılan LED gündüz sürüş farları, parlak siyah ön ızgara, kırmızı tampon şeritleri ve N Line amblemi ön kısımdaki sportif öğeler. Arka tamponda ise üzeri kırmızı şeritli difüzör ve çift çıkışlı son susturucu bulunuyor.   Sportif otomobilin dış görünüşünü zirveye taşıyan bir diğer unsur ise 16 inç’lik alüminyum alaşımlı jantları. İçerideyse N logolu direksiyon simidi, vites topuzu, kırmızı havalandırma ızgaraları ve metal pedallar kabine daha sportif bir his veriyor. Kısacası i10 N Line, sportif gövde parçalarıyla yumuşak yüzeyler ve keskin çizgiler arasında üstün bir kontrast sunuyor.   Yeni i10 N Line, sadece gövde kiti ve sportif iç mekanıyla değil aynı zamanda 100 beygir gücündeki 1.0 litrelik Turbo benzinli motoruyla da oldukça ilgi çekici. Boyutlarına ve ağırlığına göre sürüşü 
Hyundai Assan Yeni i10 N Line’ın Üretimine Başladı.

 

  • Hyundai, i10 modelinin sportif versiyonu N Line’ın üretimine İzmit’teki tesislerinde başladı.
  • A segmentine dinamizm getiren araç, 1.0 litrelik Turbo GDi motor ile 100 beygir güç üretiyor.
  • Yeni i10 N Line, kısa süre içerisinde Avrupa'da satışa sunulacak.

 

Hyundai, A segmentindeki başarılı modeli i10’a yepyeni bir versiyon daha ekledi. İlk kez 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan i10 N Line, İzmit’teki Hyundai Assan fabrikasında üretilmeye başlandı. A segmentine farklı bir bakış açısı getirecek olan i10 N line, standart versiyonu gibi 40’tan fazla ülkeye ihraç edilerek “Made in Turkey” imzasını gururla taşıyacak.

 

Yeni i10 N Line, dinamik N Line donanım seviyesiyle donatılmış dördüncü Hyundai modeli olarak dikkat çekiyor. Hyundai’nin yüksek performanslı N otomobillerinden ilham alan N Line versiyonları, sportif dış ve iç tasarım özellikleriyle marka kimliğine katkıda bulunuyor. Hyundai i10 N Line’ın ön ve arka tamponlarında yer alan tasarım değişiklikleri ilk bakışta farkediliyor. Yatay şekilde konumlandırılan LED gündüz sürüş farları, parlak siyah ön ızgara, kırmızı tampon şeritleri ve N Line amblemi ön kısımdaki sportif öğeler. Arka tamponda ise üzeri kırmızı şeritli difüzör ve çift çıkışlı son susturucu bulunuyor.

 

Sportif otomobilin dış görünüşünü zirveye taşıyan bir diğer unsur ise 16 inç’lik alüminyum alaşımlı jantları. İçerideyse N logolu direksiyon simidi, vites topuzu, kırmızı havalandırma ızgaraları ve metal pedallar kabine daha sportif bir his veriyor. Kısacası i10 N Line, sportif gövde parçalarıyla yumuşak yüzeyler ve keskin çizgiler arasında üstün bir kontrast sunuyor.

 

Yeni i10 N Line, sadece gövde kiti ve sportif iç mekanıyla değil aynı zamanda 100 beygir gücündeki 1.0 litrelik Turbo benzinli motoruyla da oldukça ilgi çekici. Boyutlarına ve ağırlığına göre sürüşü 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.