Yaylak Ziyaretlerini Sürdürüyor

Gündem 01.02.2020 - 13:35, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2875+ kez okundu.
 

Yaylak Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kocaeli Ordu Dernekler Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ettiler.
Geçtiğimiz aylarda olağanüstü kongre sonucu başkan seçilen Celalettin Yaylak, yönetim kurulu ile beraber ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Celalettin Yaylak, Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu'nun kuruluş amacı,hedefleri ve çalışmaları hakkında Vali Hüseyin Aksoy'a ile bilgi verdi. Vali Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yaylak ve yönetimini tebrik etti. Kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.        Başkan Celalettin Yaylak, Vali Aksoy'a günün anısına hediye takdiminde bulundu.    
Kocaeli Ordu Dernekler Federasyon Başkanı Celalettin Yaylak ve yönetim kurulu üyeleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz aylarda olağanüstü kongre sonucu başkan seçilen Celalettin Yaylak, yönetim kurulu ile beraber ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Celalettin Yaylak, Kocaeli Ordu Dernekler Federasyonu'nun kuruluş amacı,hedefleri ve çalışmaları hakkında Vali Hüseyin Aksoy'a ile bilgi verdi. Vali Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yaylak ve yönetimini tebrik etti. Kendilerine çalışmalarında başarılar diledi. 

 

 

 

Başkan Celalettin Yaylak, Vali Aksoy'a günün anısına hediye takdiminde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.