Yavuz Gemimiz Akdeniz'e Ulaştı

Gündem 25.06.2019 - 09:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 1922+ kez okundu.
 

Yavuz Gemimiz Akdeniz'e Ulaştı

Yunanistan ve Rum Kesimi'nde endişeye neden olan Yavuz, Akdeniz'e ulaştı. Sıra sondaj çalışmalarında...
Türkiye'nin Akdeniz'deki sondaj faaliyetleri, bölgeye kıyısı dahi olmayan ülkeleri rahatsız etti.   TÜRKİYE'Yİ KINAMAYA KALKTILAR   AB Konseyi'nde, Rum Kesimi ve Yunanistan'ın çabalarıyla Türkiye'yi kınama kararı çıktı. Ancak Türkiye, bu konuda kararlı duruşunu ortaya koyuyor.   YAVUZ YOLA ÇIKTI   Petrol ve doğalgaz arama çalışmaları kapsamında Fatih sondaj gemisinin ardından, ‘Yavuz’ sondaj gemisi de Dilovası Belde Limanı’ndan, 4 gün önce Akdeniz’deki ilk sondajına doğru yola çıktı.   Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili açıklarına gelen Yavuz’u görenler, ilgiyle izledi.    
Yunanistan ve Rum Kesimi'nde endişeye neden olan Yavuz, Akdeniz'e ulaştı. Sıra sondaj çalışmalarında...

Türkiye'nin Akdeniz'deki sondaj faaliyetleri, bölgeye kıyısı dahi olmayan ülkeleri rahatsız etti.

 

TÜRKİYE'Yİ KINAMAYA KALKTILAR

 

AB Konseyi'nde, Rum Kesimi ve Yunanistan'ın çabalarıyla Türkiye'yi kınama kararı çıktı. Ancak Türkiye, bu konuda kararlı duruşunu ortaya koyuyor.

 

YAVUZ YOLA ÇIKTI

 

Petrol ve doğalgaz arama çalışmaları kapsamında Fatih sondaj gemisinin ardından, ‘Yavuz’ sondaj gemisi de Dilovası Belde Limanı’ndan, 4 gün önce Akdeniz’deki ilk sondajına doğru yola çıktı.

 

Dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili açıklarına gelen Yavuz’u görenler, ilgiyle izledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.