YASEMİN ÖZDEMİR GÖREVİ DEVRALDI

41 Kocaeli 17.07.2020 - 13:49, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2747+ kez okundu.
 

YASEMİN ÖZDEMİR GÖREVİ DEVRALDI

Ellibeş, “AK Parti’nin başarısının en önemli anahtarı kadınlardır”
  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il kadın kolları başkanlığı devir teslim töreninde konuştu: “AK Parti’nin 18 yıllık başarısında en önemli anahtar fedakar kadınlarımızdır” dedi. ÇİÇEK VERDİ AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in katılımıyla bugün il başkanlığı binasında İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Yasemin Özdemir görevi Serpil Yılmaz’dan devraldı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, il ve ilçe kadın kolları başkanları ile çok sayıda yöneticinin katıldığı törende görevi devreden Serpil Yılmaz’a ve yeni göreve başlayan Yasemin Özdemir’e çiçek takdim eden Başkan Ellibeş şunları söyledi: “Bu hiç bitmeyecek bir bayrak yarışıdır. Bu makam ve görevlerin hepsi milletimize ilk günkü aşkla ve heyecanla hizmet edebilmenin aracıdır. AK Parti, 18 yıldır ülkemize ve milletimize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz davasının adı olmuştur. Yolumuz daha çok uzun ve önümüzde çok önemli hedefler var. AK Parti’nin başarısının en önemli anahtarı olan kadınlarımızın fedakarlıkları ve katkılarıyla bu hedeflere azimle ve çalışkanlıkla hep beraber yürüyeceğiz. Ben Serpil Hanıma bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu büyük teşkilatın sorumluluğunu üstlenen İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir kardeşime de kolaylıklar diliyorum. İnanıyorum ki, bu güçlü teşkilatla önemli ve başarılı işlere imza atılacaktır. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Büyük coşku ve heyecanla geçen program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.
Ellibeş, “AK Parti’nin başarısının en önemli anahtarı kadınlardır”

 

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il kadın kolları başkanlığı devir teslim töreninde konuştu: “AK Parti’nin 18 yıllık başarısında en önemli anahtar fedakar kadınlarımızdır” dedi.
ÇİÇEK VERDİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in katılımıyla bugün il başkanlığı binasında İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Yasemin Özdemir görevi Serpil Yılmaz’dan devraldı. AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, il ve ilçe kadın kolları başkanları ile çok sayıda yöneticinin katıldığı törende görevi devreden Serpil Yılmaz’a ve yeni göreve başlayan Yasemin Özdemir’e çiçek takdim eden Başkan Ellibeş şunları söyledi: “Bu hiç bitmeyecek bir bayrak yarışıdır. Bu makam ve görevlerin hepsi milletimize ilk günkü aşkla ve heyecanla hizmet edebilmenin aracıdır. AK Parti, 18 yıldır ülkemize ve milletimize daha iyi nasıl hizmet edebiliriz davasının adı olmuştur. Yolumuz daha çok uzun ve önümüzde çok önemli hedefler var. AK Parti’nin başarısının en önemli anahtarı olan kadınlarımızın fedakarlıkları ve katkılarıyla bu hedeflere azimle ve çalışkanlıkla hep beraber yürüyeceğiz. Ben Serpil Hanıma bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Bu büyük teşkilatın sorumluluğunu üstlenen İl Kadın Kolları Başkanımız Yasemin Özdemir kardeşime de kolaylıklar diliyorum. İnanıyorum ki, bu güçlü teşkilatla önemli ve başarılı işlere imza atılacaktır. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Büyük coşku ve heyecanla geçen program hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.