YAKUP TÖRK :“HER KURUŞUNHESABINI SORACAĞIZ!”

Siyaset 16.01.2019 - 09:51, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2154+ kez okundu.
 

YAKUP TÖRK :“HER KURUŞUNHESABINI SORACAĞIZ!”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Kars İl ve İlçeleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Törk, “Vatandaşın bir kuruşuna dahi tamah ettirmeyeceğiz, her kuruşunun hesabını soracağız” dedi.
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak hafta sonunu Darıcalı vatandaşlar ile geçirdi. Düğünden cenazeye, dernek ziyaretlerinden esnaf ziyaretlerine, kıraathane, hasta ziyaretleri ve ev buluşmaları ile yoğun bir hafta sonu mesaisi harcayan Törk, son olarak Darıca Kars İl ve İlçeleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretinde ilk olarak Darıca Kars İl ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen bir selamlama konuşması yaptı. ÇIKTIĞIMIZ YOL, HİZMET YOLU Başkan Şen’in ardından konuşarak Darıca’da birlik günü olduğunu ifade eden Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu kente hizmet için bu yola girdim. Bu kentte yaşayıp da hizmet alamayan, hak ettiği değeri göremeyen vatandaşlarıma sesleniyorum; sıkıntılarınızı biliyorum. Hepinizin derdine derman olabilmek için göreve geleceğiz. Çıktığımız yol sadece hizmet yolu. Bu kentte yaşayan 4 yaşındaki yavrularımızdan başlayarak, gençlerimizin, büyüklerimizin ve Darıca’da yaşayan herkesin hizmet alabildiği, mutlu olabildiği bir Darıca’yı yeniden sizlerle beraber yeniden ayağa kaldıracağız. SİYASİ YARIŞ DEĞİL Bu kentte bu kentin kaynakları nasıl kullanılır, çocuklarımıza, gençlerimize kadınlarımıza nasıl hizmet yapıldığını örnek bir belediyecilik anlayışı ile gösterecek kararlılığa donanıma sahibim. Önümüzde 75 gün var. Bu yarışın adayların ve ekiplerin yarışması olması gerekiyor. Bu yarışı kesinlikle siyasi bir yarışa çevirmemeliyiz. Bize oy veren vatandaşlarımızın 1 Nisan itibari ile verdiği her oyun temsilcisi olacağım ve hiçbir şekilde bir siyasi düşünceyi yücelterek hizmet etmeyeceğimin sözünü veriyorum. KENTİMİZE SAHİP ÇIKIN Oy verip hizmet alamayan değil, artık hizmet alabileceğiniz bir kardeşiniz var. Gönül rahatlığı ile oy verebilirsiniz. Gelin bu kente sahip çıkın. Okula giden çocuklarımızın hem sanatsal hem kültürel hem de spor alanında yer alması gerekiyor. Hizmet etmekten çekinmeyeceğiz. Darıca çok zaman kaybetti. 200 milyonluk bütçeye sahip bir kent ama istediğimiz hizmetleri alamadık. 11 yıl önce ilçe olmuş Darıca maalesef hala bir köy gibi gözüküyor. Dışarıdan gelen insanlar bu kadar nüfusun burada nasıl yaşadığına hayret ediyor. İstanbul’un yanı başındayız. Bizim daha iyi şartlarda yaşıyor olmamız gerekiyor. KAZANAN DARICA OLACAK Bana sahip çıktığınızda aslında kendinize, kentinize sahip çıkmış olacaksınız. Kutsal göreve layık olacağız. Vatandaşın bir kuruşuna dahi tamah ettirmeyeceğiz, her kuruşunun hesabını soracağız ve sonuna kadar da bu kentin en iyi hizmeti alması için mücadele edeceğiz. Kimse bir şeyleri yıkmamızı beklemesin. Biz tuğlanın üzerine tuğla, taşın üzerine taş koyarak bu kenti daha ileri taşımaya geliyoruz ve sonunda kazanan Darıca olacak.” Yapılan konuşmaların ardından Darıca Kars İl ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, Darıca Kars İl ve İlçeleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Törk, “Vatandaşın bir kuruşuna dahi tamah ettirmeyeceğiz, her kuruşunun hesabını soracağız” dedi.

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak hafta sonunu Darıcalı vatandaşlar ile geçirdi. Düğünden cenazeye, dernek ziyaretlerinden esnaf ziyaretlerine, kıraathane, hasta ziyaretleri ve ev buluşmaları ile yoğun bir hafta sonu mesaisi harcayan Törk, son olarak Darıca Kars İl ve İlçeleri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ziyaretinde ilk olarak Darıca Kars İl ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen bir selamlama konuşması yaptı.

ÇIKTIĞIMIZ YOL, HİZMET YOLU

Başkan Şen’in ardından konuşarak Darıca’da birlik günü olduğunu ifade eden Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Bu kente hizmet için bu yola girdim. Bu kentte yaşayıp da hizmet alamayan, hak ettiği değeri göremeyen vatandaşlarıma sesleniyorum; sıkıntılarınızı biliyorum. Hepinizin derdine derman olabilmek için göreve geleceğiz. Çıktığımız yol sadece hizmet yolu. Bu kentte yaşayan 4 yaşındaki yavrularımızdan başlayarak, gençlerimizin, büyüklerimizin ve Darıca’da yaşayan herkesin hizmet alabildiği, mutlu olabildiği bir Darıca’yı yeniden sizlerle beraber yeniden ayağa kaldıracağız.

SİYASİ YARIŞ DEĞİL

Bu kentte bu kentin kaynakları nasıl kullanılır, çocuklarımıza, gençlerimize kadınlarımıza nasıl hizmet yapıldığını örnek bir belediyecilik anlayışı ile gösterecek kararlılığa donanıma sahibim. Önümüzde 75 gün var. Bu yarışın adayların ve ekiplerin yarışması olması gerekiyor. Bu yarışı kesinlikle siyasi bir yarışa çevirmemeliyiz. Bize oy veren vatandaşlarımızın 1 Nisan itibari ile verdiği her oyun temsilcisi olacağım ve hiçbir şekilde bir siyasi düşünceyi yücelterek hizmet etmeyeceğimin sözünü veriyorum.

KENTİMİZE SAHİP ÇIKIN

Oy verip hizmet alamayan değil, artık hizmet alabileceğiniz bir kardeşiniz var. Gönül rahatlığı ile oy verebilirsiniz. Gelin bu kente sahip çıkın. Okula giden çocuklarımızın hem sanatsal hem kültürel hem de spor alanında yer alması gerekiyor. Hizmet etmekten çekinmeyeceğiz. Darıca çok zaman kaybetti. 200 milyonluk bütçeye sahip bir kent ama istediğimiz hizmetleri alamadık. 11 yıl önce ilçe olmuş Darıca maalesef hala bir köy gibi gözüküyor. Dışarıdan gelen insanlar bu kadar nüfusun burada nasıl yaşadığına hayret ediyor. İstanbul’un yanı başındayız. Bizim daha iyi şartlarda yaşıyor olmamız gerekiyor.

KAZANAN DARICA OLACAK

Bana sahip çıktığınızda aslında kendinize, kentinize sahip çıkmış olacaksınız. Kutsal göreve layık olacağız. Vatandaşın bir kuruşuna dahi tamah ettirmeyeceğiz, her kuruşunun hesabını soracağız ve sonuna kadar da bu kentin en iyi hizmeti alması için mücadele edeceğiz. Kimse bir şeyleri yıkmamızı beklemesin. Biz tuğlanın üzerine tuğla, taşın üzerine taş koyarak bu kenti daha ileri taşımaya geliyoruz ve sonunda kazanan Darıca olacak.” Yapılan konuşmaların ardından Darıca Kars İl ve İlçeleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Şen, CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk’e ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.