"Yakında Türkiye'ye Geleceğim"

Gündem 29.06.2019 - 10:32, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 2083+ kez okundu.
 

"Yakında Türkiye'ye Geleceğim"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, G20 Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Donald Trump ile görüşmesi bitti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki görüşmesi sona erdi.   Görüşmenin ana gündem maddelerini S-400 gerilimi ve Suriye ile Münbiç'teki son gelişmeler oluşturuyor.     "DAYANIŞMAMIZIN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM" Erdoğan, "Şu anda 75 milyar dolarlık ticaret hacmine doğru ilerliyoruz. Savunma sanayiine yatırımlarımız devam edecek. Her şeyden öte stratejik ortaklığımız var. Bundan sonraki süreçtede bu dayanışmamızın devam edeceğine inancım devam ediyor." dedi.    
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, G20 Liderler Zirvesi kapsamında ABD Başkanı Donald Trump ile görüşmesi bitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın G20 Liderler Zirvesi kapsamındaki görüşmesi sona erdi.

 

Görüşmenin ana gündem maddelerini S-400 gerilimi ve Suriye ile Münbiç'teki son gelişmeler oluşturuyor.

 

 

"DAYANIŞMAMIZIN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM"

Erdoğan, "Şu anda 75 milyar dolarlık ticaret hacmine doğru ilerliyoruz. Savunma sanayiine yatırımlarımız devam edecek. Her şeyden öte stratejik ortaklığımız var. Bundan sonraki süreçtede bu dayanışmamızın devam edeceğine inancım devam ediyor." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.