Yağlıdereliler Fedarasyonu Kuruluyor

Gündem 12.01.2020 - 14:15, Güncelleme: 01.12.2021 - 19:23 3163+ kez okundu.
 

Yağlıdereliler Fedarasyonu Kuruluyor

İstanbul Giresun Yağlıdereliler Derneği, her ay düzenlenen geleneksel kahvaltı buluşmalarının ikincisini Tuzla'da gerçekleştirdi.
Tuzla'da bulunan Yağlıdere Akköy Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleştirilen kahvaltıya İstanbul Giresun Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci, Tuzla Belediyesi Başkan Danışmanı Hüseyin Koca, İstanbul ve Kocaeli'deki Yağlıdere Köyleri Dernek Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve dernek üyeleri katıldı.   Yağlıdere Akköy Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenol Çolak ve yönetim kurulu üyelerinin misafirperveliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya katılım yoğun oldu. İstanbul Giresun Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci, tüm hemşerilerine teşekkür ederek kahvaltıda emeği geçenlere teşekkür etti.   İstanbul'da yaşayan Yağlıdereliler olarak 30 yıldır dernek olarak faaliyette olduklarının altını çizen Başkan Kahveci şunları kaydetti:   "DERNEKLERİMİZİ ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ"   "18 derneğimiz var. Bu derneklerimizi kaynaştırarak, bir çatı altında toplayarak, birlikte hareket ederek, nerede bir hemşerimiz varsa onları destekleyerek bir şeyler yapmamız lazım. Bununla alakalı da her ay bir derneğimizde kahvaltı organize etmeyi düşündük. İlkini Zeytinburnu'nda yaptık.İkincisini de sağ olsun Şenol Başkanım üstlendi. Burada yapıyoruz. Davetimize icab edenlere teşekkür ediyorum. Eğer sizin sevdanız olmasaydı bu sabah burada olmazdınız."   "45 ÖĞRENCİYE BURS VERDİK"   Katılımcılara yapılan dernek çalışmalarını ve yapılacak olan faaliyetleri anlatan Kahveci, her yıl 45 civarında öğrencilere burs verdiklerini, yardıma muhtaç ailelere gıda ve kira yardım yaptıklarını, Yağlıderespor'a 250 forma ile destek verdiklerini söyledi.   Başkan Kahveci, Yağlıdere'ye yapılacak olan doğalgaz çalışma ise alakalı Yağlıdere Belediyesi ile koordineli olduklarını belirterek derneklerden imza yoluyla destek istedi. Dernek Başkanları doğalgaz çalışması için imza vererek kampanyayı desteklediler.   Kahvaltı sonunda Başkan Kahveci, Hüseyin Koca ve Şenol Çolak'a isme özel birer forma hediye etti. Etkinlik toplu şekilde hatıra fotoğrafı çektirilerek, dilek ve temennilerle sona erdi. " 
İstanbul Giresun Yağlıdereliler Derneği, her ay düzenlenen geleneksel kahvaltı buluşmalarının ikincisini Tuzla'da gerçekleştirdi.

Tuzla'da bulunan Yağlıdere Akköy Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleştirilen kahvaltıya İstanbul Giresun Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci, Tuzla Belediyesi Başkan Danışmanı Hüseyin Koca, İstanbul ve Kocaeli'deki Yağlıdere Köyleri Dernek Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve dernek üyeleri katıldı.

 

Yağlıdere Akköy Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şenol Çolak ve yönetim kurulu üyelerinin misafirperveliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya katılım yoğun oldu. İstanbul Giresun Yağlıdereliler Derneği Başkanı Özer Kahveci, tüm hemşerilerine teşekkür ederek kahvaltıda emeği geçenlere teşekkür etti.

 

İstanbul'da yaşayan Yağlıdereliler olarak 30 yıldır dernek olarak faaliyette olduklarının altını çizen Başkan Kahveci şunları kaydetti:

 

"DERNEKLERİMİZİ ÇATI ALTINDA TOPLAYACAĞIZ"

 

"18 derneğimiz var. Bu derneklerimizi kaynaştırarak, bir çatı altında toplayarak, birlikte hareket ederek, nerede bir hemşerimiz varsa onları destekleyerek bir şeyler yapmamız lazım. Bununla alakalı da her ay bir derneğimizde kahvaltı organize etmeyi düşündük. İlkini Zeytinburnu'nda yaptık.İkincisini de sağ olsun Şenol Başkanım üstlendi. Burada yapıyoruz. Davetimize icab edenlere teşekkür ediyorum. Eğer sizin sevdanız olmasaydı bu sabah burada olmazdınız."

 

"45 ÖĞRENCİYE BURS VERDİK"

 

Katılımcılara yapılan dernek çalışmalarını ve yapılacak olan faaliyetleri anlatan Kahveci, her yıl 45 civarında öğrencilere burs verdiklerini, yardıma muhtaç ailelere gıda ve kira yardım yaptıklarını, Yağlıderespor'a 250 forma ile destek verdiklerini söyledi.

 

Başkan Kahveci, Yağlıdere'ye yapılacak olan doğalgaz çalışma ise alakalı Yağlıdere Belediyesi ile koordineli olduklarını belirterek derneklerden imza yoluyla destek istedi. Dernek Başkanları doğalgaz çalışması için imza vererek kampanyayı desteklediler.

 

Kahvaltı sonunda Başkan Kahveci, Hüseyin Koca ve Şenol Çolak'a isme özel birer forma hediye etti. Etkinlik toplu şekilde hatıra fotoğrafı çektirilerek, dilek ve temennilerle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzeninsesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.